#out for #what: Το καλοκαίρι δεν σταματά εδώ

Μπορεί για κάποιους οι διακοπές να τελείωσαν, μπορεί για κάποιους άλλους μόλις να άρχισαν. Σημασία έχει πως το ανάλαφρο vibe του καλοκαιριού συνεχίζεται και εμείς ζούμε σε ρυθμούς Summer Is For Ever. Γι αυτή την εβδομάδα, που μας έρχεται, φτιάχνουμε και πάλι βαλίτσες για Επίδαυρο, πηγαίνουμε σινεμά για να ξανανιώσουμε και πάλι παιδιά βλέποντας το καλύτερο animation της χρονιάς και δεν αφήνουμε ούτε μία συναυλία που να

μην μας συγκινήσει.

1 ΑΠΟ 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Οι "Όρνιθες" πάνε Επίδαυρο

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση «πετάει» για πρώτη φορά στην Επίδαυρο, στις 19 και 20 Αυγούστου, με τα πιο κωμικά πουλιά του Αριστοφάνη: τις Όρνιθες (414 π.Χ.), στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Επιδαύρου. Ο Νίκος Καραθάνος στη δεύτερη συνεργασία του με τη Στέγη «πετάει» στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου με ένα σπουδαίο θίασο και μια παράσταση-γιορτή των αισθήσεων, ριζωμένη στην αξεπέραστη ποιητική δύναμη της καταπληκτικής αυτής κωμωδίας.

Τιμές Εισιτηρίων: Ζώνη VIP: 45€, Ζώνη Α: 30€, Ζώνη Β: 20€, 15€ (Μειωμένο) Άνω Διάζωμα: 10€, 5€ (Μειωμένο) A.μεΑ.: 5€

Δείτε περισσότερα Galleries Μπάτε Σκύλοι Αλέστε

Ο Μαξ είναι ένας σκύλος που προτιμά να περιμένει υπομονετικά πίσω από την πόρτα την Κέιτι, την καλύτερη αφεντικίνα του κόσμου, όπως πιστεύει ο ίδιος. Όλα αυτά μέχρι να έρθει στο σπίτι ο νέος συγκάτοικός του, ο μεγαλόσωμος αδέσποτος σκύλος Δούκας. Η κόντρα τους θα φτάσει στα άκρα, με την κατάσταση να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις όταν οι δύο άσπονδοι φίλοι χαθούν στους επικίνδυνους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Αν σας αρέσουν τα animation και οι σκύλοι, τότε αυτή η ταινία δεν χάνετε. Γελάστε με την καρδιά σας άφοβα!

Δείτε περισσότερα Galleries Βόλτα ξανά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Επιθυμώντας να διατηρήσει ζωντανό το διάλογο μεταξύ του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ ) και του κοινού, έως και την επίσημη παράδοσή του στο Ελληνικό Δημόσιο (στο ξεκίνημα του 2017 ), το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ ) ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταστήσει το ΚΠΙΣΝ και πάλι προσβάσιμο στο κοινό, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν και να ανακαλύψουν ξανά από τις 16 Αυγούστου το έργο μέσα από τη διοργάνωση ανοικτών εκδηλώσεων.

Το θερινό ωράριο λειτουργίας του ΚΠΙΣΝ θα είναι από τις 06:00 π.μ. έως τα μεσάνυχτα. Το χειμερινό ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 06:00 έως τις 20:00. Το πρόγραμμα δωρεάν εκδηλώσεων θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων προγράμματα ευεξίας και αθλητισμού (όπως για παράδειγμα Σύμβουλοι Άσκησης και Ευεξίας οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι καθημερινά από τις 06:30 ως 09:30 και από τις 18:30 έως 21:30, μαθήματα yoga κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 19:00 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 08:00 κ.α. ), δραστηριότητες για παιδιά και οικογένειες (όπως για παράδειγμα το Πρόγραμμα Ψυχοκινητικής Αγωγής για παιδιά κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 18:30 και στις 20:00 ), κινηματογραφικές προβολές (κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 ) καθώς και μουσικές συναυλίες.

Δείτε περισσότερα Galleries H Tiger Lillies στο Κηποθέατρο

Το λονδρέζικο τρίο των Tiger Lillies, που έχει μαγέψει πολλάκις το ελληνικό κοινό, παρουσιάζει φέτος τη νέα του δουλειά και μας ταξιδεύει στο underground μεταπολεμικό Παρίσι των πλανόδιων καλλιτεχνών και του περιθωρίου, με όχημα τη θρυλική μορφή της Edith Piaf. Νέες συνθέσεις εμπνευσμένες από εκείνη και διασκευές των γνωστότερων τραγουδιών της, με το ακαταμάχητο ύφος καμπαρέ του συγκροτήματος, σε έναν από τους πιο όμορφους αθηναϊκούς συναυλιακούς χώρους.

Στις 23 Αυγούστου στις 21.00, Κηποθέατρο Παπάγου.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα