#out for #what: Όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη αυτές τις ημέρες

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Η Γιορτή της Μητέρας

Ακολουθώντας την αγαπημένη του παράδοση ταινιών που εμπνέονται από γιορτές, και μετά τις κινηματογραφικές επιτυχίες Valentine’s Day και New Year’s Eve, ο θρυλικός σκηνοθέτης Garry Marshall σκηνοθετεί μία all-star cast ρομαντική κομεντί, αφιερωμένη στην Γιορτή της Μητέρας, δηλαδή στην πρώτη και παντοτινή αγάπη όλων μας.

Η Jennifer Aniston (We’re the Millers, Friends), η Kate Hudson

(Raising Helen, How to Lose a Guy in 10 Days), η Julia Roberts (Erin Brockovich, Pretty Woman), ο Jason Sudeikis (Horrible Bosses, We’re the Millers) και η Britt Robertson (Tomorrowland, The Longest Ride) είναι οι πρωταγωνιστές 5 ιστοριών που συνδέονται μεταξύ τους και μοιράζονται ένα κοινό στοιχείο: τη μητρότητα. Μέλλουσες μητέρες, ανύπαντρες μητέρες, μητριές, ομόφυλες μητέρες, εν διαστάσει μητέρες, μητέρες όλων των ειδών, αποτίουν ένα συναισθηματικό φόρο τιμής στον υπέρτατο ανθρώπινο δεσμό.

Μία εβδομάδα πριν από τη μέρα εορτασμού της Μητέρας, μια ομάδα δυναμικών, αλλά και ιδιαίτερα συναισθηματικών γυναικών, αποδεικνύουν με τρόπο συγκινητικό ότι κάθε μητέρα είναι ένας εν δυνάμει ήρωας . Καθώς πλησιάζει η Γιορτή της Μητέρας, η καθεμιά τους καλείται να αποδείξει την δύναμη του μητρικού δεσμού και να γιορτάσει με το δικό της τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries Μια Θάλασσα από Δέντρα

Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τη 1 Μαΐου 2016 την ταινία Μία Θάλασσα από Δέντρα (The Sea of Trees) με τονΜάθιου ΜακΚόναχι.

Ο δις υποψήφιος για Όσκαρ Γκας Βαν Σαντ σκηνοθετεί τον βραβευμένο με Όσκαρ Μάθιου ΜακΚόναχι σε μία συγκλονιστική ταινία για το πώς η αγάπη μπορεί να σε λυγίσει αλλά και να σε σώσει στις πιο αναπάντεχες στιγμές.

Η αγάπη και η απώλεια οδηγούν τον Αμερικανό Άρθουρ Μπρέναν στην άλλη μεριά του κόσμου, σε ένα πυκνό δάσος στους πρόποδες του Όρους Φούτζι της Ιαπωνίας, το οποίο έχει περιγραφεί ως το τέλειο μέρος για να πεθάνεις. Περιπλανώμενος, συναντά τον Ιάπωνα Τακούμι, ο οποίος δεν επιθυμεί πια να πεθάνει αλλά έχει χάσει τον δρόμο του.

Μη μπορώντας να τον αφήσει πίσω, ο Άρθουρ επενδύει όση ενέργεια τού έχει απομείνει για να σώσει τον Τακούμι. Η μάχη τους να επιβιώσουν και να αποδράσουν από το δάσος θα φέρει πίσω επώδυνες αναμνήσεις της πεθαμένης του γυναίκας, αλλά ο Άρθουρ θα συνειδητοποιήσει ότι η δοκιμασία αυτή δεν είναι παρά ένα δώρο που θα αλλάξει τα πάντα.

Δείτε περισσότερα Galleries Ουζερί Τσιτσάνης, CinemaOnDemand 2

την υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη, ο Γιώργος και η Εστρέα είναι ερωτευμένοι. Όμως ο έρωτας ανάμεσα σε έναν Χριστιανό και μία Εβραία είναι απαγορευμένος. Η αγάπη τους παγιδευμένη σε ένα απάνθρωπο καθεστώς βρίσκει καταφύγιο στο ιστορικό Ουζερί Τσιτσάνης. Περισσότερα εδώ.

Κυριακή 1/05, 13:00.

Δείτε περισσότερα Galleries CV Distiller, το bar με τις περισσότερες ετικέτες ουίσκι

Δεν κρύβει την αθεράπευτη αδυναµία του στα ουίσκι, ενώ ταυτόχρονα αντανακλά τη δηµιουργικότητα των ιδιοκτητών του, Στέφανου Ψυλλάκη και Κωστή Καραγιάννη. Το κελάρι στο υπόγειο λειτουργεί ως αυτόνοµο privé jazz bar και κλέβει την παράσταση, µε ατµόσφαιρα που παραπέµπει στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης, ενώ στην πελώρια προθήκη «ξεκουράζονται» πάνω από 1000 ετικέτες ουίσκι, από Σκωτία, Ιρλανδία, Αµερική και Καναδά, µέχρι Ινδία, Ιαπωνία και Νέα Ζηλανδία.

Χατζηγιάννη Μέξη 7, Τ. 210 7231767

Δείτε περισσότερα Galleries Η υπέροχη φίλη μου, εκδ.Πατάκης

Ένα σύγχρονο αριστούργηµα από την πιο δηµοφιλή Ιταλίδα συγγραφέα της εποχής µας. Η Υπέροχη Φίλη µου, το πρώτο βιβλίο της Τετραλογίας της Νάπολης, είναι η ιστορία της Έλενας και της Λίλα, µια ιστορία που ξεκινά τη δεκαετία του ’50 µε φόντο µια φτωχογειτονιά της Νάπολης. Η συγγραφέας καταδύεται στην περίπλοκη φύση της φιλίας των δύο κοριτσιών που από έφηβες γίνονται γυναίκες, ακολουθώντας βήµα βήµα την εξέλιξη καθεµιάς ξεχωριστά, τον τρόπο που η µία επηρεάζει την άλλη, τα συναισθήµατα που ανά τις δεκαετίες τις βοηθούν να χτίσουν µια ουσιαστική, ακλόνητη σχέση. Με απαράµιλλο στιλ και αψεγάδιαστη, σχολαστική µατιά η Φερράντε σε µια καθηλωτική αφήγηση ξεδιπλώνει µέσα από την ιστορία µιας φιλίας την ιστορία µιας γειτονιάς, µιας πόλης κι εντέλει ενός έθνους που βιώνει κοσµοϊστορικές αλλαγές µε το πέρασµα των δεκαετιών.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα