#out for #what: Πέντε φανταστικά πράγματα να κάνετε αυτή την εβδομάδα

1 ΑΠΟ 5 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > The Great Indoors

Ο σκηνοθέτης Andy Ackerman έχει κερδίσει βραβείο Emmy για την σειρά Cheers, ενώ έχει προταθεί για Emmy και για την σειρά Seinfeld. Από την 28η Οκτωβρίου θα τον λατρέψουμε και για ακόμα ένα λόγο: το The Great Indoors με πρωταγωνιστή τον Joel McHale που θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22.30 στο ΟΤΕ CINEMA 4HD του OTE TV.

Πρόκειται για μία λαχταριστή κωμωδία με έναν γνωστό περιπετειώδη ρεπόρτερ ενός περιοδικού για την ύπαιθρο που πρέπει να προσαρμοστεί στην σύγχρονη πραγματικότητα όταν επιστρέφει στο γραφείο και γίνεται το αφεντικό μιας ομάδα της γενιάς της νέας χιλιετίας στο ψηφιακό τμήμα της έκδοσης. Αυτό το υπέροχο χάσμα γεννεών είμαστε σίγουρες ότι θα μας κερδίσει από το πρώτο λεπτό.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΟΠ Up Night στο Zampano

Πάντα ανήσυχη και πάντα προσπαθώντας να φέρει το κοινό της σε επαφή με την καλύτερη εκδοχή των προϊόντων της ελληνικής γης, η ομάδα του Zampano εγκαινιάζει φέτος τον κύκλο “ΠΟΠ Up Nights @ Zampano”.

Tα “ΠΟΠ Up Nights @ Zampano” είναι ένας κύκλος οινογνωσίας ΠΟΠ ελληνικών οίνων, ο οποίος ξεκινά αυτό τον Νοέμβριο και ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο. Το πρώτο ΠΟΠ Up Night είναι αφιερωμένο στην Πελοπόννησο και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.

Kρατήσεις: 2130 233244

Δείτε περισσότερα Galleries Loukia Omnium Gatherum by Apivita

Το ιστορικό ατελιέ υψηλής ραπτικής Atelier Loukia συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια λειτουργίας. Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων που οραματίστηκε, εμπνεύστηκε και παρουσιάζει η Plus More 360° για την τεσσαρακοστή επέτειο του οίκου, συμπεριλαμβάνεται και η ομαδική φωτογραφική έκθεση «Omnium by Apivita».

Οι δημιουργίες Atelier Loukia, αναδυόμενες από έναν κόσμο μυστικιστικό, άχρονο, όπου αφετηρία και έναυσμα είναι πάντα η τέχνη, γίνονται τώρα το αντικείμενο μιας άλλης, άμεσα συνδεδεμένης με το ένδυμα μορφή τέχνης: αυτή της φωτογραφίας.

Οι σημαντικότεροι Έλληνες φωτογράφοι μόδας, παλαιότεροι αλλά και της νέας γενιάς, καλούνται να εικονογραφήσουν σε ένα έργο τους, ο καθένας με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, το πνεύμα του οίκου.

Καθημερινά 12.00-20.00. Πού; Omnium by Apivita, Σταδίου & Αρσάκη Αθήνα

Δείτε περισσότερα Galleries

Στεγασμένο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, το αυθεντικό Hard Rock Cafe Athens, το παγκοσμίου φήμης brand στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης, γιορτάζει την πλήρη του λειτουργία και παρουσιάζει ένα μοναδικό εορταστικό μουσικό φεστιβάλ, που υπόσχεται να προσφέρει την απόλυτη Hard Rock εμπειρία!

Το φεστιβάλ θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου με ένα exclusive Red Carpet Party, που θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός πλούσιου μουσικού «ταξιδιού», ενώ τις επόμενες ημέρες, έως και τις 13 Νοεμβρίου, Live εμφανίσεις κορυφαίων αλλά και ανερχόμενων μουσικών, DJ sets και live performances από κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, ζωντανές ραδιοφωνικές αναμεταδώσεις, δωρεάν μαθήματα μουσικής και πολλά άλλα, θα είναι μερικές από τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το Hard Rock Cafe Athens στο κοινό του.

Δείτε περισσότερα Galleries Ανοίγει το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Επιτέλους το μουσείο που όλοι περιμένουμε, το ΕΜΣΤ ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό με μια περιοδική έκθεση-συνομιλία με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης της Αμβέρσας στις 31/10. Η έκθεση ονομάζεται «Κρίσιμοι διάλογοι: Αθήνα-Αμβέρσα». Η έκθεση φιλοδοξεί να είναι ένας θεωρητικός και οπτικός διάλογος, βασισμένος σε έργα από τις συλλογές των δύο Μουσείων, που θα περιλαμβάνει πάνω από 70 έργα και θα διαρθρώνεται σε 22 θεματικές. Τον Απρίλιο του 2017, θα ταξιδέψει σε περιορισμένη εκδοχή στο Βέλγιο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Atelier Loukia, Hard Rock, The Great Indoors, Zampanó, Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Keywords
Τυχαία Θέματα