Οριστικός χωρισμός για Rihanna και Chris Brown;

09:45 8/5/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Τι είπε ο Chris Brown σε νέα του συνέντευξη.

Η on-off σχέση του Chris Brown και της Rihanna μάλλον κατέληξε σε οριστικό χωρισμό. Σε συνέντευξή του σε αυστραλιανή ραδιοφωνική εκπομπή, ο Chris Brown,

μιλώντας για το πώς σχεδίαζε να περάσει τα γενέθλιά του στις 5 Μαΐου αποκάλυψε ότι θα τα περνούσε μόνος. «Ναι, θα το κάνω solo.», απάντησε στην ερώτηση εάν θα περνούσε αυτά τα γενέθλια με ή χωρίς τη Rihanna, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περιοδεία. «Θέλω να πω, τελικά, οφείλει να κάνει αυτό που θέλει, στην πορεία της. Πάντα θα υπάρχει αγάπη, αλλά είμαι μεγάλος άντρας και πρέπει να προχωρήσω μπροστά γρήγορα.» Ο τραγουδιστής ξεκαθαρίζει ότι ενώ η αγάπη του για τη Rihanna δεν εχει πάψει να υπάρχει, οι ανάγκες τους είναι διαφορετικές. «Όπως εγώ το βλέπω, πάντα θα υπάρχει αγάπη. Αλλά οι άνθρωποι έχουν διαφορές και διαφορετικά ‘θέλω’ και ανάγκες. Και τελικά είναι ένα νέο κορίτσι. Δεν μπορώ να είμαι αφοσιωμένος στο να καθοδηγώ κάποια τόσο μικρή σε ηλικία.»

Η πρώτη φορά που ο Chris Brown μίλησε για χωρισμό ήταν τον περασμένο μήνα, ωστόσο οι fans δεν ήταν σίγουροι εάν επρόκειτο για οριστικό χωρισμό, αφού η σχέση του ζευγαριού ήταν ‘on and off’ από τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ σε συνέντευξή του ακόμη και ο πατέρας του τραγουδιστή δήλωσε ότι δεν ενέκρινε στη σχέση του με τη Rihanna.

The post Οριστικός χωρισμός για Rihanna και Chris Brown; appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα