Οι στιλιστικές επιλογές των κυριών από το χθεσινό debate

Η χθεσινή βραδιά ήταν αφιερωμένη τηλεοπτικά στο πολυαναμενόμενο debate των πολιτικών αρχηγών με αφορμή τις επικείμενες εκλογές. Οι απαιτήσεις του κοινού, δεν είμαστε σίγουροι κατά πόσο καλύφθηκαν από το αποτέλεσμα, αλλά κρίνοντας από τα πρωινά πηγαδάκια που φυσικά είχαν αυτό ως βασικό θέμα συζήτησης, κανένας δεν έμεινε ευχαριστημένος ή ως ένα βαθμό καλυμμένος.

Εμείς από τη μεριά μας δε χρειάζεται να κάνουμε την πολιτική ανάλυση, αλλά μπορούμε κάλλιστα να ασχοληθούμε λίγο με τις στιλιστικές προτιμήσεις των κυριών

που έλαβαν μέρος σε αυτή την τηλεμαχία και δεν ήταν λίγες αυτή τη φορά. Μπορεί πάλι ο ανδρικός πληθυσμός να επικράτησε του γυναικείου, ωστόσο τόσο οι τέσσερις γυναίκες δημοσιογράφοι όσο και η μία πολιτική αρχηγός έδωσαν τροφή για στιλιστικές παρατηρήσεις.

Αυτό που μπορεί κανείς να αντιληφθεί με την πρώτη ματιά είναι η σύγχυση. Και φυσικά αυτό το συναίσθημα μεταφέρεται και στην συμπεριφορά μέρος της οποίας είναι και ο τρόπος ντυσίματος. Οι κύριοι που βρέθηκαν στο πλατό, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, δεν υπέπεσαν σε στιλιστικά ατοπήματα αφού οι περισσότεροι ακολούθησαν την πιο ασφαλή οδό. Δεν μπορούμε όμως να πούμε το ίδιο και για τις κυρίες της βραδιάς, οι οποίες μάλλον υπερέβαλαν στα σημεία.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ξεκινώντας από την Φώφη Γεννηματά, τη μόνη γυναίκα εκ των πολιτικών αρχηγών, θα περίμενε κανείς ένα πιο “ήσυχο” αποτέλεσμα. Με έντονο μακιγιάζ και ένα βαρετό ασπρόμαυρο σύνολο, η κυρία Γεννηματά βρισκόταν μάλλον σε σύγχυση την ώρα που επέλεγε το ντύσιμό της.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Συνεχίζοντας με τις δημοσιογράφους… Η Όλγα Τρέμη σταθερή στις αξίες του ασφαλούς ασπρόμαυρου και των αγαπημένων της κλασσικών prints. Αν και έδωσε λίγο παραπάνω σημασία στο μακιγιάζ και μάλλον το παράκανε με τις βλεφαρίδες, η κυρία Τρέμη δεν τόλμησε κάτι διαφορετικό από αυτά που την έχουμε συνηθίσει να φορά και στα κεντρικά δελτία ειδήσεων. Ευτυχώς άλλαξε σχέδιο στο κολιέ του αγαπημένου της γνωστού οίκου.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Η Μαρία Χούκλη από την άλλη σίγουρα ξεχώρισε με η διαφορετικότητα στο ύφος του ντυσίματος. Με μία λευκή δαντελένια τουνίκ και ένα φαρδύ, μαύρο παντελόνι, το outfit δεν “έδενε” με τη βραδιά. Όσο για το beauty look, καμία υπερβολή. Έμεινε στις σίγουρες επιλογές.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η στιλιστική έκπληξη της βραδιάς ήταν αναμφίβολα η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία –πολύ καλώς- ξέφυγε από την ασφάλεια του black & white και ακολούθησε τα τελευταία color trends. Με ένα μακρυμάνικο, κυπαρισσί φόρεμα ως το γόνατο η κυρία Ζαχαρέα απέπνεε ένα αέρα έμφυτης κομψότητας. Επίσης σωστό ήταν το χτένισμα και το διακριτικό μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Σία Κοσιώνη. Σίγουρα θα προσέξατε τα μαλλιά της! Καθόλου έμπνευση δεν είχε ο κομμωτής ή το αυτό που είδαμε ήταν αποτέλεσμα λάθος που προσπάθησαν να σώσουν την τελευταία στιγμή. Κολλημένα τα μαλλιά, κινούταν σαν μία μάζα, χωρίς καμία κίνηση. Τουλάχιστον τόνισε με το μακιγιάζ το δυνατό της σημείο που είναι τα μάτια της. Όσο για το λευκό ταγιέρ… δεν έχουμε να πούμε κάτι άσχημο, απλά μας θύμισε λίγο τη Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία είναι κάποια χρόνια μεγαλύτερή της. Θα μπορούσε να δώσει λίγο χρώμα στο official outfit, κάνοντάς το πιο φρέσκο και “συνομήλικό” της.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: debate, Μάρα Ζαχαρέα, Μαρία Χούκλη, Όλγα Τρέμη, Σία Κοσιώνη, Φώφη Γεννηματά

Keywords
Τυχαία Θέματα