Οι πιο σημαντικές στιγμές την ημέρα του γάμου σας

Η συγκίνηση θα είναι αρκετή.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας σας…
Καλέστε κόσμο στο σπίτι και συγκεκριμένα τους δικούς σας ανθρώπους που ξέρετε ότι θα χαρούν με τη χαρά σας. Η συγκίνηση μόλις ετοιμαστείτε από γονείς και φίλους είναι δεδομένη. Όλη η διαδικασία της ετοιμασίας σας είναι τόσο τρυφερή και περιποιητική για εσάς. Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών, βάλτε τη μουσική που σας αρέσει και γλεντήστε ακόμα και τότε με γονείς και φίλους.

Όταν πηγαίνετε στην εκκλησία…
Θα σας συνοδεύει ο μπαμπάς

σας και σίγουρα η διαδρομή μέχρι την εκκλησία θα είναι άκρως τρυφερή. Ακούστε τις συμβουλές του και αφήστε τον να σας εκφράσει την αγάπη του. Ίσως είναι η στιγμή να εξομολογηθείτε κι εσείς στον μπαμπά σας πόσο πολύτιμος είναι στη ζωή σας και ό,τι άλλο αισθάνεστε για εκείνον.

Όταν φτάνετε στην εκκλησία…
Ανεβείτε τα σκαλιά και πηγαίνετε να συναντήσετε τον άντρα σας. Κρατήστε το χέρι του, δώστε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο και πείτε του ότι τον αγαπάτε. Καμιά φορά τα λίγα λόγια κρύβουν μεγάλο νόημα.

Στην εκκλησία…
Ακούστε τα λόγια και τις ευχές και πιστέψτε σε αυτά. Μην αφήσετε στιγμή το χέρι του συντρόφου σας και όποτε χρειαστεί σφίξτε το λιγάκι παραπάνω για να καταλάβει ότι αυτό που ακούτε είναι πολύ σημαντικό για εσάς.

Στο γλέντι…
Απολαύστε τον πρώτο χορό με το σύντροφό σας και αγνοήστε τους καλεσμένους. Σκεφτείτε ότι είναι τρία, τέσσερα λεπτά που είστε μόνο εσείς και ο άντρας σας. Πείτε του ό,τι θεωρείτε σημαντικό, σιγοψιθυρήστε τον αγαπημένο στίχο από το τραγούδι και πάλι μην ξεχάσετε να το τονίσετε πόσο πολύτιμος είναι για εσάς.

< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 7

Τα φιλιά γεμάτα πάθος είναι προτιμότερο να τα δώσετε όταν θα είστε οι δυο σας.

< >

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Οι πιο σημαντικές στιγμές την ημέρα του γάμου σας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα