Οι νέες must αγορές καλλυντικών για το φθινόπωρο!

Μία μικρή έρευνα στην αγορά αρκούσε, για να εντοπίσουμε τα ιδανικά καλλυντικά που πρέπει να περιέχει το φθινοπωρινό νεσεσέρ σας. Το μακιγιάζ απασχολεί κάθε γυναίκα και είναι μία καθημερινή ασχολία πριν βγει από το σπίτι της.
Οι τάσεις της μόδας-τόσο στο στιλ, όσο και στο γυναικείο beauty look-οδηγούν προς την απλότητα. Ο κανόνας «Less is More» είναι ίσως πιο επίκαιρος από ποτέ. Έχοντας λοιπόν αυτόν τον άγραφο νόμο ως γνώμονα, επιλέγουμε τα καλλυντικά που χρειάζεστε

για να έχετε ένα απλό, περιποιημένο και στα πλαίσια του natural makeup look, μακιγιάζ.
Μην ξεχνάτε ότι φέτος κάνουμε focus στα φυσικά, πυκνά και μεγάλα φρύδια, στα burgundy lips και στις γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ των ματιών. Οι γωνίες, οι αυστηρές γραμμές στις ρίζες των βλεφάρων και οι συνδυασμοί χρωμάτων έρχονται σαν δεύτερη επιλογή και επικρατεί η απλότητα και η ανάδειξη των φυσικών χαρακτηριστικών!

1 ΑΠΟ 11 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Brow Artist Plumper από την L’oreal. Τα φυσικά και καλοσχηματισμένα φρύδια είναι το must αυτής της σεζόν. Στο νεσεσέρ σας λοιπόν δεν γίνεται να λείπει ένα προϊόν που φροντίζει το σχήμα των φρυδιών σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Baby Lips Electro Pink Shock Tube, από την Maybelline. Να θυμάστε ότι καμία απόχρωση κραγιόν δεν μπορεί να αναδειχθεί στα χείλη σας, αν πρώτα δεν έχετε φροντίσει την ενυδάτωσή τους.

Δείτε περισσότερα Galleries

Chubby Stick Baby Tint Moisturizing Lip Colour Balm από την Clinique. Το pale ροζ είναι ένα χρώμα που πρωταγωνιστεί και το φθινόπωρο. Χαρίζει cozy-girly διάθεση σε όλες τις γυναίκες.

Δείτε περισσότερα Galleries

766 Lady Red, από την Christian Dior. Μία ζεστή απόχρωση σε ρουζ θα σας χαρίσει υπέροχο αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε μακιγιάζ και αν επιλέξετε.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ivory Power Global, από την Bobbi Brown. Μία παλέτα σκιών με γήινες αποχρώσεις είναι πάντα χρήσιμη.

Δείτε περισσότερα Galleries

Rouge Coco Shine, Aura 96, από την Chanel. Tα burgundy lips είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας. Επιλέξτε σκουρόχρωμα κραγιόν και αποκτήστε diva’s look.

Δείτε περισσότερα Galleries

Romance 300, από την Mac. Δώστε μία ζεστή κοραλί-καφέ απόχρωση στα μάγουλά σας για fall makeup looks.

Δείτε περισσότερα Galleries

Lip pencil Be Spoken 300 από την MAC. Απαιτείται να κάνετε πρώτα περίγραμμα χειλιών πριν απλώσετε οποιοδήποτε κραγιόν. Δοκιμάστε για μία φορά το μολύβι να είναι πιο σκούρο από το κραγιόν σας. Μπορεί και να σας αρέσει το αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Pefectionist από την Estee Lauder. Ένα καλό μακιγιάζ απαιτεί πρώτα μία καλή βάση.

Δείτε περισσότερα Galleries

Πινέλο για ρουζ και πούδρα από την Shiseido. Να θυμάστε ότι ακόμα και οι καλύτεροι makeup artists χωρίς τα πινέλα τους δεν μπορούν να δημιουργήσουν μακιγιάζ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Dark Red από την Korres. Οι burgundy αποχρώσεις παραμένουν in-fashion και στα νύχια σας. Προτείνουμε μία μπορντό απόχρωση που είναι κλασσική και διαχρονική.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: burgundy lips, fall makeup look, makeup look, καλλυντικά, μακιγιάζ, τάσεις, φθινοπωρινό μακιγιάζ

Keywords
Τυχαία Θέματα