Οι μικρές χαριτωμένες λεπτομέρειες που βλέπουμε παντού φέτος

Όπως λέει και μια γνωστή φράση, «God is in the details». Κοινώς, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Ένα στοιχείο που παρατηρούμε αρκετά τον τελευταίο καιρό είναι η «διακόσμηση» των ρούχων με φιόγκους. Μικροί ή μεγαλύτεροι σε μέγεθος, δίνουν στο look μια χαριτωμένη, ρομαντική πινελιά, ενώ για τις πιο minimal, υπάρχει και η λύση των απλών κόμπων, σε ζώνες, tops αλλά και μαντήλια.

Η συγκεκριμένη τάση μας αρέσει γιατί είναι ιδιαίτερα εύκολο να δημιουργηθεί ενώ αποτελεί και μια καλή εναλλακτική για εσάς που ναι μεν θέλετε

να προσθέσετε μία fun νότα στο ντύσιμό σας, δεν έχετε όμως τη διάθεση ή το χρόνο να ασχοληθείτε με τα αξεσουάρ. Επιλέξτε λοιπόν φιόγκους ή δημιουργήστε knots που θα χαρίσουν ενδιαφέρον σε μια πιο φλατ εμφάνιση, σε μία μόνο κίνηση.

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα φόρεμα σε loose γραμμή θα αποκτήσει περισσότερο στιλ αν προστεθεί ένας κόμπος στο ύψος της μέσης, ο οποίος θα τονίσει και λίγο παραπάνω το συγκεκριμένο σημείο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φορέστε το πουκάμισό σας ανάποδα και αφήστε το ανοιχτό ώστε να δημιουργήσετε ένα super backless κομμάτι. Ολοκληρώστε δένοντας κόμπο τις άκρες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Το cropped top παίρνει άλλη διάσταση όταν το πίσω μέρος είναι σε σχήμα φιόγκου.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια εναλλακτική επιλογή πουκαμίσου, η οποία θα ανανεώσει το στιλ σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ένας φιόγκος χαμηλά στη μέση θα δώσει ένα ενδιαφέρον παιχνίδισμα στο look σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μια εναλλακτική λύση για την κλασική γραβάτα, ένας φιόγκος με μακρύ τελείωμα, θα δώσει μια φρέσκια πνοή στο πουκάμισό σας.

Δείτε περισσότερα Galleries

Προσθέστε δύο εντυπωσιακούς φιόγκους στην denim σαλοπέτα σας, ακολουθώντας μια εύκολη DIY τεχνική. Θα λατρέψετε το αποτέλεσμα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ακόμη και στα παπούτσια σας, το trend των φιόγκων μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερη πινελιά.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Street Style, styling tips, ρομαντική εμφάνιση, τάση, φιόγκοι

Keywords
Τυχαία Θέματα