Οι μεταμορφώσεις των stars που τους οδήγησαν στα Oscar

Ένα βήμα πιο κοντά στα Όσκαρ έφερε τον Leonardo diCaprio η απομάκρυνσή του από την εικόνα του χολιγουντιανού playboy στην ταινίας «Η Επιστροφή»,του Alejandro G. Inaritu. Με αφορμή την μεταμόρφωση του ηθοποιού, θυμόμαστε μερικές από τις πιο έντονες αλλαγές στην μορφή των stars,

που τους χάρισαν το πολυπόθητο Χρυσό Αγαλματίδιο.

1 ΑΠΟ 9 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Matthew McConaughey

Σκιά του εαυτού του έγινε ο Matthew McConaughey για τον ρόλο του στην ταινία Dallas Buyers Club, όπου υποδύθηκε τον οροθετικό Ron Woodroof, και έχασε για τις ανάγκες του ρόλου 25 κιλά. Την επόμενη χρονιά βραβεύτηκε με Όσκαρ Α” Ανδρικού Ρόλου.

Δείτε περισσότερα Galleries Jared Leto

Στην ίδια ταινία (Dallas Buyers Club) ο Jared Leto απέσπασε το Όσκαρ Β” ανδρικού ρόλου, υποδυόμενος μία τραβεστί, επίσης «χτυπημένη» από τον ιό του AIDS.

Δείτε περισσότερα Galleries Eddie Redmayne

O Βρετανός ηθοποιός μεταμορφώθηκε για να υποδυθεί τον καθηγητή-φυσικό Στίβεν Χόγκιν που είχε διαγνωστεί με τη νόσο του κινητικού νευρώνα στην ταινία Η Θεωρία των Πάντων, και κέρδισε Όσκαρ Α” Ανδρικού Ρόλου.

Δείτε περισσότερα Galleries Charlize Theron

Μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του Hollywood τόλμησε να μεταμορφωθεί σε «Τέρας» για τις ανάγκες της ταινίας Monster, όπου υποδύθηκε μία σχεδόν παραμορφωμένη δολοφόνο -η προσπάθειά της ανταμείφθηκε με Όσκαρ.

Δείτε περισσότερα Galleries Gwyneth Paltrow

Στον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ», που της χάρισε Όσκαρ Α” Γυναικείου ρόλου, η Gwyneth Paltrow είχε διπλό ρόλο, αφού μεταμφιεζόταν εντός της ταινίας και σε αγόρι, προκειμένου να μπορέσει να παίξει στο θέατρο.

Δείτε περισσότερα Galleries Javier Bardem

«Ευχαριστώ τους αδερφούς Κοέν που έβαλαν στο κεφάλι μου το χειρότερο κούρεμα στην ιστορία του σινεμά» είπε ο Javier Bardem παραλαμβάνοντας το Όσκαρ β” ρόλου για την ταινία «Καμιά Πατρίδα για του Μελλοθάνατους».

Δείτε περισσότερα Galleries Nicole Kidman

Την Virginia Wolf στις Ώρες ενσάρκωσε η Nicole Kidman, και για τον ρόλο της χρειάστηκε να βάλει μέχρι και προσθετικά στη μύτη και το σαγόνι της, και να γίνει αγνώριστη -για τον «κόπο» της παρέλαβε Όσκαρ Α” Γυναικείου ρόλου.

Δείτε περισσότερα Galleries Christian Bale

Για να υποδυθεί τον εθισμένο στα ναρκωτικά αδερφό του boxer Micky Ward, Dicky, στην ταινία «The Fighter», ρόλο για τον οποίο κέρδισε το Όσκαρ Β” Ανδρικού Ρόλου, ο Christian Bale έχασε περισσότερο από 15 κιλά.

Δείτε περισσότερα Galleries Leonardo diCaprio

Ο Leonardo di Caprio, με άφθονο μακιγιάζ και πολλή ταλαιπωρία εμφανίζεται εντελώς διαφορετικός στην ταινία «Η Επιστροφή» του Alejandro Inaritu, που την Κυριακή θα αποφασιστεί αν θα του χαρίσει το πρώτο του Όσκαρ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: Charlize Theron, Eddie Redmayne, Jared Leto, Javier Bardem, Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey, Nicole Kidman, Oscar, Oscars 2016, βραβευμένοι με όσκαρ, μεταμορφώσεις, όσκαρ

Keywords
Τυχαία Θέματα