Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου από 25/7 έως 31/07

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου από 25/7 έως 31/7.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Αύγουστος: καλά νέα! Ο κυβερνήτης σου Άρης σε φιλικό έδαφος στον Τοξότη (από 2/8) δημιουργεί ευεξία και αισιοδοξία καταρχάς και τη διάθεση να αρπάξεις τη ζωή απ’ όπου μπορεί να σε ενθουσιάσει. Μιλάμε για επικοινωνιακό μήνα, για κινητικότητα και κοινωνικότητα – να μια καλή εποχή για να φύγεις έστω για λίγο οποιαδήποτε στιγμή αυτές τις εβδομάδες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα
Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Ε ναι, με τον Άρη στον Σκορπιό επί μήνες (Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Ιούνιο, Ιούλιο) να σε πιέζει μερικές φορές ασφυκτικά στον τομέα που σχετίζεται με τη συντροφική ζωή αλλά και τις επαγγελματικές συνεργασίες, ή κάποια σημαντική σχέση στη ζωή σου, εξουθενώθηκες, τρόμαξες, σιχτίρισες, συγκρούστηκες, θύμωσες, αναμετρήθηκες με παρελθόν, φόβους και απογοήτευση. Και να ’σαι στον Αύγουστο, που μετά από καιρό μπορείς να αναστενάξεις λέγοντας: ουφ, πάει κι αυτό! Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΣ

Η μετατόπιση του Άρη στον Τοξότη από τις 2 Αυγούστου στρέφει ξανά κα έντονα την προσοχή σου στις συντροφικές/επαγγελματικές/σημαντικές σου σχέσεις. Κάποια/κάποιες σχέσεις μπαίνουν σε φάση κρίσης, με την έννοια ότι τοποθετείται επί τάπητος το παρόν και το μέλλον της προσωπικής ή επαγγελματικής σου ζωής και των δύο. Αυτό σημαίνει ότι ο Αύγουστος και μετά ο Σεπτέμβριος είναι μήνες που τεστάρονται οι σχέσεις και αν έχουν ζωτικότητα, δυναμική και μέλλον σταθεροποιούνται και εξελίσσονται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας Αύγουστος με τον Άρη να περνάει στον Τοξότη (2/8) τι μπορεί να σημαίνει; Ότι εργάζεσαι εντατικά ή και περισσότερο; Ότι η πρακτική πλευρά της ζωής σου με μαζεμένες τις εκκρεμότητες σε πιέζει να ανταποκριθείς; Ότι αποφάσισες να ασχοληθεί και να προσέξεις το σώμα, την άσκηση και τη διατροφή σου; Ότι αγωνιάς για το παρόν και το μέλλον της δουλειάς σου; Ότι ψάχνεις δουλειά, κλείνεις ραντεβού, στέλνεις βιογραφικά, βλέπεις χρήσιμους ανθρώπους; Ότι έχεις πέσει με τα μούτρα σε μια εργασία που έχει αναλάβει, ή για να διεκπεραιώσεις ένα σχέδιο; Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Τι να τα λέμε – στους επτά μήνες που έχουν περάσει μέχρι τώρα οι τέσσερις (βλέπει Ιανουάριος/Φεβρουάριος/Ιούνιος/Ιούλιος) ήταν ζόρικοι, απαιτητικοί, δύσκολοι και ψυχολογικά πολλές φορές ψυχοβγαλτικοί. Ελπίζοντας ότι έκλεισες τους λογαριασμούς σου με το παρελθόν, ότι συνειδητοποίησες με ποιους θέλεις να είσαι και με ποιους όχι, ή ότι ξέρεις που πας επαγγελματικά, ο Αύγουστος έρχεται να σε επαναφέρει στην καλή πλευρά της ζωής. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στην τελική ευθεία και πριν ο Δίας εγκαταλείψει το ζώδιό σου (στις 9 Σεπτεμβρίου) και με την ταυτόχρονη παρουσία της Αφροδίτης και του Ερμή, ο Αύγουστος μπορεί να γίνει ένας μήνας ευνοϊκός, σημαντικός, ενδιαφέρον, εποικοδομητικός, ιδιαίτερος. Με ενισχυμένη την αισιοδοξία, την καλή διάθεση και την πίστη ότι μπορείς να τα καταφέρεις μπορείς να στρέψεις τη ζωή σου προς τα εκεί που επιθυμείς και στοχεύεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας μήναςεπικοινωνίας, πολλών συζητήσεων, πολλών επαφών, πολλών συναντήσεων. Είναι μήνας που η σκέψη, οι ιδέες, οι γνώμες κινούνται σε γρηγορότερους ρυθμούς ώστε να γίνουν πράξη, να δρομολογηθούν σχέδια, να μπουν οι βάσεις για τις επιδιώξεις του χειμώνα. Αλλιώς: είναι μήνας κινητικότητας – αλλαγές κατοικίας, δουλειάς ή αποφάσεις για καινούργια ξεκινήματα. Σπουδές, διαφήμιση, μίντια, δημόσιες σχέσεις, όλα τα είδη επικοινωνίας και κάθε διανοητική προσπάθεια ευνοούνται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ο Άρης φύγει στις 2/8 από το ζώδιό σου μπορείς να πεις με χαμόγελο και τεράστια ανακούφιση «αυτό ήταν…». Ναι, ο Άρης, που είναι ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης, σου προσφέρει εξαιρετική δύναμη, αταλάντευτη αποφασιστικότητα, έντονες επιθυμίες, παθιασμένες σχέσεις και γερή διαίσθηση. Στην αρνητική του έκφραση αυτός ο Άρης έχει εμμονές, πληγωμένα αισθήματα, επιμονή στα τραύματα του παρελθόντος, ζήλεια, χειραγώγηση, κτητικότητα, ασήκωτο βάρος, δυσπιστία και κόλλημα με τον έλεγχο του εαυτού του και των άλλων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Σαφώς και είναι καλύτερα τώραπου ο Άρης φεύγει από τον Σκορπιό κι έρχεται στο ζώδιό σου (από 2/8). Καταρχάς επιστρέφει το χρώμα στο πρόσωπό σου, ζωντανεύεις, αποκτάς μεγαλύτερη ζωτικότητα, ξυπνάς. Μειώνονται οι αμφιβολίες, οι φόβοι, τα άγχη – από εδώ και πέρα ελέγχεις περισσότερο την πραγματικότητά σου και καθισμένος/η στη θέση του οδηγού πας εσύ το αυτοκίνητο προς τα εκεί που θέλεις, με την ταχύτητα που θέλεις. Είσαι ορατός/ή, είσαι ξανά μαχητής/αγωνίστρια, η αυτοπεποίθηση αυξάνεται. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να το πούμε από την αρχή: ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας ευνοϊκός μήνας, με καλές ειδήσεις, με μια σημαντική συνάντηση ή γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί αισθηματικά ή να έχει επαγγελματικές προεκτάσεις, με αξέχαστες διακοπές ή ένα ταξίδι που θα γράψει, με χρήσιμες επαφές και ραντεβού, με σχέδια για τα επόμενα βήματά σου, με προοπτικές που περιέχουν ίντερνετ, σπουδές, εξωτερικό, μετακίνηση, ελεύθερα επαγγέλματα, μίντια, εμπόριο, γνώση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης φεύγει από τον νευραλγικό Σκορπιό για να περάσει στον Τοξότη στις 2/8. Ο κόκκινος συναγερμός, που χαρακτήρισε μέχρι τώρα τη χρονιά με διαλείμματα, λήγει. Θυμήσου τους μήνες Ιανουάριο/Φεβρουάριο, Ιούνιο και Ιούλιο. Κερδισμένος/η ή χαμένος/η, πληγωμένος/η, απογοητευμένος/η ή δυναμωμένος/η, το σίγουρο είναι ότι η ένταση μειώνεται και η ζωή ξαναγυρίζει σε μια κανονικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Ο Αύγουστος είναι ένας καλός μήνας – οι δυνατότητες είναι πολλές: οι σχέσεις, ερωτικές/επαγγελματικές/συντροφικές μπορούν να εξελιχθούν, να βαθύνουν, να σταθεροποιηθούν, να πάρουν σοβαρή τροπή. Είναι από τις εποχές επίσης που αν είσαι μόνος/η μπορείς να συναντήσεις, να γνωρίσεις, να ερωτευθείς κάποιον/α. Ή να σου κάνουν πρόταση για μια δουλειά, μια συνεργασία ή να σου δοθούν εργασιακές ευκαιρίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα