Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις του Γιώργου Πανόπουλου από 18/7 έως 24/7

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Η Αφροδίτη στον Λέοντα, ναι, είναι ένα καλό νέο που συνεχίζεται δημιουργώντας καταρχάς αισιοδοξία και διάθεση να είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους διασκεδάζοντας. Σε όποια φάση κι αν είναι η ζωή σου προστίθεται τώρα ελαφρότητα, επιθυμία για παρέες και φίλους, βόλτες, εξόδους, σου κάνει κέφι να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους ή να φλερτάρεις, να αφεθείς σε μια ερωτική περιπέτεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Από τη μια ο Άρης πάντα στον Σκορπιό σε τσαντίζει πότε με το αφεντικό,

πότε με το συνεργάτη ή το/η σύντροφο και πότε με κάποιον που πάει να στην πει ή προσπαθεί να σε στραβώσει, να σου τη σπάσει συνειδητά ή από λάθος εκτίμηση. Με λίγα λόγια κάποιοι άνθρωποι γύρω σου μεταμορφώνονται σε ενοχλητικούς τύπους που κάτι θέλουν από σένα, σε πιέζουν, ή προσπαθούν να σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ναι, ok, ο Κρόνος στον Τοξότησού κάνει τη ζωή δύσκολη κι έχει αφαιρέσει κάτι από την εξωστρέφεια, προσθέτοντας σοβαρότητα που μερικές φορές γίνεται ιδιαιτέρως βαριά. Ωστόσο έχε κατά νου ότι έχεις ακόμα δύο σχεδόν μήνες, όσο μείνει δηλαδή ο Δίας στην Παρθένο, που μπορεί η ζωή σου να πάρει τα πάνω της μέσα από μια ερωτική σχέση, μέσα από μία σημαντική συνάντηση που θα σου ανοίξει έναν καινούργιο δρόμο, πιθανόν από μια επαγγελματική εξέλιξη, ευκαιρία ή πρωτοβουλία που μπορείς να πάρεις εργασιακά είτε με μία σκέψη που μπορεί να δημιουργήσει μια καινούργια πραγματικότητα που θα σου αλλάξει τη ζωή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο οίκος που για σένα περιλαμβάνει την ερωτική σου ζωή, τα παιδιά, τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα και τη χαρά της ζωής, ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού. Όλα αυτά τα ζεις, δηλαδή, και τα αντιμετωπίζεις με ένταση, βαρύτητα, σκοτάδι, μελόδραμα, πρωτόγονα ένστικτα και είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Έτσι όταν ερωτεύεσαι δεν ερωτεύεσαι ελαφρά – στην πραγματικότητα ερωτεύεσαι σαν να παίζεις σε τραγωδία. ΤΟ ίδιο και η δημιουργικότητα, ό,τι κάνεις το κάνεις εμμονικά, επιστρατεύοντας όλο το πάθος που διαθέτεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι Λέοντες υποτίθεται ότι είναι όντα του φωτός. Ότι είναι οι σταθεροί λαμπαδηδρόμοι, πάντα θετικοί, πάντα αφοσιωμένοι. Πώς μπορεί να συμμερίζεσαι όλα αυτά όταν έχει βιώσει τόσο σκοτάδι στη ψυχή σου που ούτε οι νυχτερίδες δεν θα άντεχαν; Έχεις ζήσει στο πετσί σου εγκατάλειψη, προδοσίες, έχεις δώσει μάχες για να επιβιώσεις, έχεις πέσει κι έχεις σηκωθεί αρκετές φορές χωρίς να το μάθει κανείς. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ο Δίας συνεχίζει να είναι στο ζώδιό σου (μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου). Επικεντρώσου σε αυτόν. Ο Δίας επηρεάζει το μέλλον, εστιάζει στο μέλλον, προετοιμάζει κι έχει στόχο το μέλλον. Στην Παρθένο ευνοεί την εργασία, την μάθηση και στρέφει την προσοχή στη φροντίδα του σώματος. Με αιχμή τα προηγούμενα να υπενθυμίσω ότι ο Δίας ενθαρρύνει τις νέες αρχές, δημιουργεί νέες σχέσεις –ερωτικές, επαγγελματικές, φιλικές– που μπορούν να εξελιχθούν σε σημαντικές ή κομβικές στη ζωή μας, ρίχνει το σπόρο για ευκαιρίες που θα καρποφορήσουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ξέρεις το αίσθημα – σα να σηκώνεσαι το πρωί με το σημάδι ενός δράκουλα στο λαιμό. Δεν ξέρεις πού το απέκτησες, ή πώς, ξέρεις ότι αισθάνεσαι αδύναμος/η και καταπονημένος/η. Αυτό αισθάνεσαι όταν πας στο ATM να πάρεις χρήματα και δεν υπάρχουν παρά μερικά ευρώ που δεν μπορείς καν να πάρεις κι εκεί μπροστά στην οθόνη παθαίνεις κρίση πανικού. Το ίδιο συμβαίνει και στις σχέσεις σου: μπαίνεις ενθουσιασμένος/η με τις καμπάνες του γάμου να ακούγονται κάπου στο βάθος και καταλήγεις μετά το δάγκωμα του βρικόλακα να παραπατάς από εξάντληση και απογοήτευση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Φυσικά και μπορείς αντί για απάντηση να ρίξεις μια δολοφονική ματιά σε όποιον σου πει ότι «τι ανάγκη έχεις, εσύ αφού σαν Σκορπιός αντέχεις και πάντα τα καταφέρνεις στο τέλος». Μπορείς να θυμώσεις σε τέτοιες εκτιμήσεις και κυρίως αν είσαι γεννημένος/η στο τελευταίο δεκαήμερο, αφού εδώ και εβδομάδες υποφέρεις με τον Άρη στον Σκορπιό, ο οποίος μπορεί να σου δίνει δύναμη αλλά σε εξουθενώνει με το παρελθόν, την ένταση, τη δυσφορία, την απογοήτευση, τις πληγές που ξανανοίγουν, τους φόβους που αναζωπυρώνονται, τους ανθρώπους που δεν ξέρεις πώς θα βγάλεις από τη ζωή σου ή τις ψυχολογικές εκκρεμότητες που επιμένουν. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και τον Άρη κυριολεκτικά πίσω από την πλάτη σου στον Σκορπιό είναι φυσικό να δυσανασχετείς, να πιέζεσαι, να εκνευρίζεσαι, να αισθάνεσαι θυμό και άγχος ή να νιώθεις ότι έχεις χάσει το γέλιο και ένα μεγάλο κομμάτι από την απόλαυση της ζωής. Ωστόσο αν αυτή την εποχή έχεις φύγει ήδη για διακοπές, λείπεις μακριά ή ετοιμάζεσαι να πας κάπου, συντονίζεσαι με την αστρολογική συγκυρία που σε σπρώχνει να φύγεις να φύγεις να φύγεις οπουδήποτε δεν υπάρχουν ζόρια και πίεση – έστω για μερικές μέρες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Η περίοδος από τη μία πλευρά τηςέχει οικονομικές δοσοληψίες και συνεργασίες ενώ μπορεί να βγάζεις άκρη με διακονονισμούς –εφορία, τράπεζα κ.λπ.– ή να συμβαίνει κάτι θετικό στα οικονομικά σου. Ευνοεί επίσης τις σχέσεις και τις ανανεώνει, τονίζει τη σεξουαλική ζωή και εντείνει αισθήματα και επιθυμίες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι γεννημένοι μεταξύ 11-18 Φεβρουαρίου έχετε κάθε δίκιο να παραπονιέστε ότι ο Άρης στον Σκορπιό σας έχει εξαντλήσει, γονατίσει, μπερδέψει, αποσυντονίσει –συνεχίστε με ό,τι θέλετε και είστε μέσα– είτε στα επαγγελματικά είτε στις σχέσεις που σας νοιάζουν ή σας επηρεάζουν άμεσα είτε ψυχολογικά και συναισθηματικά γυρίζοντάς σας στο παρελθόν που φαίνεται ότι επεμβαίνει δημιουργώντας πόνο και απογοήτευση. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Υπολογίζοντας τον αγώνα και το βάρος που σηκώνεις με τον Κρόνο στον Τοξότη, ή τη διάλυση, την ασάφεια, την ομίχλη και τις υπερβάσεις που σε υποχρεώνει ο Ποσειδώνας, η εποχή που διανύεις με τον Άρη στο φιλικό σου Σκορπιό και τον Δία στην Παρθένο σου δίνει τη δυνατότητα για ανάκαμψη, θάρρος, τόλμη, συγκρατημένο ρίσκο να κολυμπήσεις σε νέες θάλασσες και ευκαιρίες για να οργανώσεις το μέλλον που θέλεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα