Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 4/11- 10/11

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων από 4/11 έως 10/11/2013.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Όταν υπάρχει κινητικότητα στον Σκορπιό, όπως συμβαίνει με τον Κρόνο και τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, και τις τελευταίες εβδομάδες με τον Ερμή, που γυρίζει σε ορθή πορεία τυπικά από τις 11/11 περίπου, τότε έρχεσαι αντιμέτωπος/η με θέματα που δεν έχουν καθόλου λάμψη και γοητεία. Πώς θα αισθανόταν ο Βασιλιάς Αρθούρος αν πάθαινε κρίσεις πανικού; Ή πώς θα αισθανόταν η Ντέζι Ντακ, αν ανακάλυπτε ρωγμές στη σεξουαλικότητά της;

Πώς μπορεί να αισθάνεται ένας Κριός, όταν πρέπει να αντιμετωπίσει

παιδικά τραύματα που παρεμβάλλονται ξαφνικά στις ερωτικές του σχέσεις; Έχοντας έρθει σε αυτό τον κόσμο για να θεωρείς ότι η επιτομή της ζωής απαρτίζεται από το τρίπτυχο Ήρωας-Περιπέτεια-Κατάκτηση, είναι δύσκολο να δεχθείς ότι η σκιά της Μαμάς σου μπαίνει στη σκηνή την πιο ακατάλληλη ώρα για να σου υπενθυμίσει ότι είσαι πάντα ένα μικρό παιδί που τρέμει την εγκατάλειψη. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη στιγμή που ο Κρόνος (τον Οκτώβριο του ’12) άρχισε τη διέλευσή του στο συμμετρικό, απέναντί σου ζώδιο του Σκορπιού (τώρα επηρεάζει άμεσα τους γεννημένους στις αρχές Μαΐου), η αναζήτηση της προσωπικής σου ευτυχίας (συμπεριλαμβανομένης και της επαγγελματικής) σε έχει προσγειώσει σε μερικές δύσκολες καταστάσεις. Αυτές οι καταστάσεις σε έχουν εξοικειώσει με τα εργασιακά τραντάγματα, σε έχουν κάνει εξπέρ στο να αποφεύγεις τις σφαίρες, όταν μπορείς, και ταυτόχρονα ως μαθητευόμενος μάγος προσπαθείς να ξεμπλέξεις το κουβάρι των προσωπικών σου σχέσεων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενώ ολοκληρώνεται η περίοδος του ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό (τυπικά γυρίζει σε ορθή πορεία από 10/11 στις 23.13) κατά την οποία πολλές φορές αισθάνθηκες έντονα ότι στην προσωπική και εργασιακή σου καθημερινότητα δεν είσαι πάρα ένα έμψυχο γρανάζι του οποίου τα συναισθήματα δεν ενδιαφέρουν κανέναν και αυτό που έχει σημασία είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ η διέλευση του Άρη στην Παρθένο, σε μια δύσκολη θέση για τον Ήλιο σου, αναμοχλεύοντας ασυνείδητες αντιδράσεις.

Με αποτέλεσμα, ξαφνικά ξεσπάσματα που σε κάνουν μετά να σκέφτεσαι πως δεν ήσουν εσύ που αντέδρασες με αυτό τον περίεργο/ δυσανάλογο/ παράλογο/ ανόητο/προσβλητικό τρόπο – υποστηρίζοντας απλώς μια άποψη/θέση/ιδέα που πιθανόν να μη σε ενδιαφέρει καν. Η δική σου παρορμητικότητα, ή των ανθρώπων στο σπίτι, στην οικογένεια ή στη δουλειά, μπορεί να δημιουργήσει ένταση. Όσο για την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δίνει καύσιμο στις συναισθηματικές σχέσεις, ζωντανεύει τις ερωτικές ιστορίες και τονίζει τη σεξουαλικότητα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι περίεργο, αλλά μερικές φορές σκέφτεσαι ότι παρόλο που το dna σου θέλει συναισθηματική δέσμευση, διστάζεις να παραδοθείς σε αυτόν ή αυτήν που είστε μαζί. Είναι γιατί ο Ουρανός στον Κριό σε κάνει να πιστεύεις ότι κάποιος καλύτερος/η υπάρχει στην επόμενη γωνία, οπότε αξίζει να περιμένεις; Ότι αν δεν υπάρχει ενθουσιασμός και ερωτική παραζάλη δεν αξίζει τον κόπο; Ότι αυτή τη στιγμή δεν θέλεις υποχρεώσεις και ευθύνες; Ταυτόχρονα, βεβαίως, περνάνε από το μυαλό σου οι κοινωνικές συμβάσεις, η μαμά και ο μπαμπάς που θέλουν να σε δουν παντρεμένο/η, η μητρότητα, η οικογενειακή ευτυχία.

Αυτός ο διχασμός δημιουργεί εσωτερική σύγκρουση και αν δεν υπάρχει κανείς στον ορίζοντα, ανησυχείς που αργεί. Υπάρχει χρόνος για τα πάντα και τώρα με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και την επιστροφή σε ορθή πορεία του Ερμή στον Σκορπιό (10/11) είναι ο κατάλληλος χρόνος για να ξεκαθαρίσεις μερικά χρόνια προβλήματα που υπάρχουν στις συντροφικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές σου σχέσεις. Αν σου είχε δοθεί η εντύπωση –σωστή– ότι δεν έχεις την υποστήριξη ενός ανθρώπου που κάποια στιγμή σου υποσχέθηκε τον ουρανό με τα άστρα, η Αφροδίτη μπορεί να πραγματοποιήσει ένα μέρος των συμφωνιών σας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Ειλικρινά, είναι η στιγμή που αντί να καταπιέσεις τις αγωνίες, τις ανασφάλειες ή τα άγχη σου είναι καλύτερα να τα μοιραστείς με τους άμεσα ενδιαφερόμενους – η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 11/11 βοηθάει τις σοβαρές συζητήσεις που έχουν και συναισθηματικό υπόστρωμα. Επίσης: τα οικονομικά και τα χρηματικά ζητήματα, που αυτή την εποχή βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του προσωπικού σου top 10, μπορούν να συζητηθούν χωρίς φόβο και πάθος – ζήτα διευκρινίσεις, διευθέτησε, απαίτησε, συμβιβάσου, ψάξε εναλλακτικές. Ό,τι αφορά αγορές, δάνεια, κάρτες, αύξηση των εσόδων σου, απαιτήσεις για αύξηση ή περικοπές, οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή σου είναι ζήτημα προς επίλυση και διερεύνηση.

Παρόλο που έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να σε πάρουν σοβαρά, εάν εκφραστείς ανοιχτά και δυναμικά, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/ή όταν συζητάς με ανθρώπους που θα ήθελες να έχεις συμμάχους σου ή αγαπάς. Πολεμοφόδια μπορούν να είναι και το τακτ, η υπομονή και η κοινή λογική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι η επιτομή της κοινής λογικής. Είναι περίεργο, αλλά ακριβώς αυτό το χαρακτηριστικό σου είναι που χρειάζεται να ξεχνάς κάθε τόσο ώστε να νιώθεις ολοκληρωμένος. Είναι η προσωρινή διακοπή του ορθολογισμού που σου επιτρέπει να ζήσεις περισσότερο συμφιλιωμένος με τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Μπορεί να σε τρομοκρατεί η ιδέα να αφεθείς στο κύμα της ζωής επειδή δεν το ελέγχεις, αλλά πρέπει να παραδοθείς. Δεν μπορείς να παραμένεις δεμένος σε μια αθωότητα που δεν υπάρχει. Ούτε στην τελειότητα ή την εξιδανίκευση.

Πες αλήθεια: Επιτρέπεις στον εαυτό σου να γοητευτεί, να αποπλανηθεί, να αφεθεί; Να ξεγελαστεί, να εξαπατηθεί; Να πιαστεί κορόιδο; Μπορείς να προχωρήσεις με μόνο εφόδιο την πίστη και χωρίς να γίνεσαι κυνικός; Να προχωρήσεις με την καρδιά και όχι με το κεφάλι; Οι γεννημένοι στον Αύγουστο καταλαβαίνουν πια τι σημαίνει το ΝΑΙ σ’ αυτές τις ερωτήσεις και το ζούνε. Οι υπόλοιποι μαθαίνουν έστω και με τον Άρη ότι η ζωή δεν είναι στατική. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Σού τη δίνει όταν σύντροφος,συνεργάτες και άνθρωποι που σε ενδιαφέρουν έχουν τις κλειστές τους ή είναι περίεργα απαιτητικοί. Δεν χρειάζεται ωστόσο να γίνεσαι παρανοϊκός/ή. Θα μπορούσες ίσως να λύσεις το μυστήριο απλά ρωτώντας. Αφού το ένστικτό σου και η διαίσθησή σου τώρα λειτουργούν στο μάξιμουμ, ίσως ξέρεις ήδη τι παίζεται. Όμως, πρόσεχε: Θα είναι λάθος να χρησιμοποιήσεις μια βαριοπούλα για να σπάσεις καρύδια, όταν αρκεί ένας συνηθισμένος καρυοθραύστης. Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, μπορεί να γυρίζει σε ευθεία πορεία στις 11/11, αλλά ο Άρης στην Παρθένο συνεχίζει να σε επηρεάζει με φοβίες, στασιμότητα, ανησυχίες, με ενοχές και τύψεις. Όπως και με πολλή δουλειά, εμπόδια στην καθημερινότητά σου. Η αίσθηση είναι ότι αυτό που θέλεις πολύ δεν συμβαίνει ή αργεί. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν αρκούσε να μεταμορφωθείς στο απόλυτο σεξ σύμβολο πείθοντας αυτόν που βρίσκεται απέναντί σου να σου υπογράψει λευκές επιταγές, ο κόσμος σου δεν θα αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και θα μπορούσες να ασχοληθείς απερίσπαστος με το βάθος των ανθρώπινων σχέσεων, τη μεταφυσική ή τη δημιουργικότητα, αφού ουσιαστικά είσαι Δημιουργός. Όμως, στις μέρες μας δεν φτάνει. Και κυρίως με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και αυτό το διάστημα με τον Ερμή (σε ορθή πορεία από τις 11/11 περίπου) δεν είναι εποχές για φαντασιώσεις μεγαλείου και θεωρίας περί πάντων, αλλά περίοδος Αποδοτικότητας, Παραγωγικότητας, Εντατικοποίησης – ψυχρές λέξεις, αλλά απαραίτητες για να ξεσκαλώσεις οικονομικά. Φυσικά και μπορείς να λειτουργήσεις και σαν κτηνώδης χρηματιστής με γνώμονα το κέρδος – συναισθηματικό ή υλικό. Και μην ξεχνάς ότι ο πελάτης και ο διευθυντής έχουν δίκιο –τώρα– ακόμα κι αν έχουν ολοφάνερα άδικο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου σαν ελεύθερο πνεύμα, αλλά όπως όλοι μας έχεις κι εσύ δεσμούς με άλλους ανθρώπους και οι οποίοι μάλιστα όλο αυτό το διάστημα ζητάνε την προσοχή σου. Εάν ένα οικογενειακό πρόβλημα επιστρέφει για να σε στοιχειώσει, αυτό γίνεται επειδή δεν έχεις βρεις ακόμα τη λύση του. Ο Άρης δεν σταματάει να αναμοχλεύει εντάσεις και πιθανές συγκρούσεις στη δουλειά ή σε υπερφορτώνει με έξτρα υποχρεώσεις, αλλά ο Ποσειδώνα και ο Χείρωνας που συνεχίζουν την πορεία τους στους Ιχθύς σού υπενθυμίζουν τους στίχους που λένε: «Κυκλοφορώ κι αδιαφορώ/ κι ούτε που θέλω της αλήθειας το νερό /Κι αν ήταν ψέμα το φιλί, εγώ που το ’θελα πολύ/ το συγχωρώ».

Θέλεις να παραμυθιαστείς. Ακόμα κι αν ξέρεις ότι μπορεί να φας τα μούτρα σου, ή τρως τα μούτρα σου, υπερασπίζεσαι το παραμύθι. Ο Άγιος Βασίλης υπάρχει – πάει και τέλειωσε. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη είναι εδώ και ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στη φιλική σου Παρθένο. Άρα υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης των σχέσεων που σε ενδιαφέρουν, της οικονομικής σου κατάστασης, όσο το επιτρέπει η εποχή αλλά και οι επαγγελματικές σου επαφές. Οι Αιγόκεροι, όταν ξέρουν τι θέλουν και έχουν καθαρή σκέψη, δεν διστάζουν να εκφραστούν άμεσα. Όμως η διπλωματικότητα γίνεται δίκοπο μαχαίρι, όταν τη χρησιμοποιείς για να καταφέρεις κάτι επαγγελματικά, όταν δηλαδή ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, και κυρίως όταν προσπαθείς να χειραγωγήσεις τους άλλους στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Πρέπει να θυμάσαι ότι και οι άλλοι έχουν τα σχέδιά τους και τις απόψεις τους, που θα ήταν καλό να γνωρίζεις πριν προσπαθήσεις να τα αγνοήσεις, αντιπαρέλθεις ή αψηφήσεις. Θυμήσου ακόμα ότι ο χρόνος που δίνεις στην ανάπτυξη των σχέσεών σου είναι η καλύτερη επένδυση και ότι η συναισθηματική δοτικότητα είναι σημάδι ευφυΐας και όχι αδυναμίας. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρόνος και Ερμής σε ορθή πορεία από 11/11 συνεχίζουν να κάνουν την επαγγελματική σου ζωή έναν τόπο που χρειάζεται να αγωνιστείς για την επιβίωσή σου. Σιχαίνεσαι να σε αγνοούν, ή να σε προσπερνάνε, αλλά το παράξενο είναι ότι αν καταφέρεις κάποια στιγμή να αποκτήσεις φήμη, ή να πέσουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου, σπάνια κάνεις προσπάθειες για να ενισχύσεις την Εικόνα σου. Πρακτικά, τώρα:

Όταν αντιμετωπίζεις πρόσωπα εξουσίας ή ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή σου, θα πρέπει να κατανικάς τον πειρασμό να τους βάλεις γκολ, όταν οι πιο πολλές πιθανότητες είναι υπέρ του αυτογκόλ. Σημασία έχει η σταθεροποίηση αυτά τα χρόνια. Η επαγγελματική σου παγίωση. Να μπετονάρεις τη θέση σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Ως Ιχθύς η επιθυμία σου να κάνεις τις σχέσεις σου να λειτουργήσουν παρόλα τα προβλήματα είναι αξιοθαύμαστη. Άρα, η συντονισμένη πίεση του Άρη από τον 7ο οίκο σου, δηλαδή στην Παρθένο (συν τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου) μπορεί να είναι ενοχλητική για κάποιους άλλους, αλλά όχι για σένα, που έχεις πείσει τον εαυτό σου να αντιμετωπίζεις κάθε αντιξοότητα σαν μάθημα ζωής. Οπότε, όλη αυτή την περίοδο δείχνεις ή τουλάχιστον πρέπει να δείχνεις μια μετριοπαθή στάση στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, που φαίνονται ότι βρίσκονται εν βρασμώ. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

< >

Keywords
athens voice, athens, voice, athens voice, athens, voice, top 10, επηρεάζει, μαΐου, διδυμοι, dna, λεων, top, διευκρινίσεις, αθωότητα, σημαίνει, μυστήριο, αρης, γνώμονα, λύση, φας, γκολ, σταση εργασιας, Στην κορυφή του σπιτιού, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, τελη κυκλοφοριας 2013, Μπαλέτο ο Καρυοθραύστης, ητανε μια φορα, εξτρα, η ζωη, αγιος βασιλης, τι σημαινει, αφροδιτη, γωνια, δανεια, δουλεια, κριος, λεων, περιοδος, περιεργα, πιεση, ψεμα, ωρα, dna, αστρα, αυξηση, αθωότητα, αξιζει, απλα, εβδομαδες, βρισκεται, γκολ, γινεται, γινεσαι, γνώμονα, γοητεια, διαστημα, διδυμοι, διευκρινίσεις, δικη, δοθει, ευτυχια, υπαρχει, εμψυχο, ενθουσιασμος, ενστικτο, επηρεάζει, εποχη, εποχες, επιθυμια, ερμης, ερχεσαι, ζωη, ζητα, ζωδιο, ζωης, ιδεα, η δικη, υπομονη, θυμασαι, θυμησου, εικονα, οικο, κυμα, κρονος, λαθος, λαμψη, λειτουργια, λύση, μαμας, μαμα, μυστήριο, μικρο, μπορεις, μυαλο, νερο, παντα, ουρανος, οικογενεια, ουσιαστικα, παιδικα, παιδι, παθος, περιβαλλον, πιστη, πιθανοτητες, προβληματα, ρωγμες, σεξουαλικοτητα, συνεχεια, σκεφτεσαι, σπιτι, σχεδια, τυψεις, φας, φαινονται, φιλι, φυσικα, φτανει, φοβιες, φημη, χρονος, ψαξε, αγορες, δικιο, ευθεια, εξπερ, ερωτησεις, για σενα, ηρωας, ηταν ψεμα, καρδια, λεξεις, νιωθεις, σημαίνει, σκηνη, top 10, top, θεματα, θεσεις, υλικο, βεβαιως, ξεχνας
Τυχαία Θέματα