Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 28/04- 04/05

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων από 28/04- έως 04/05.

1 από 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Τι θα απαντούσες σε μια θεωρητική ερώτηση όπως: «Θα έλειπα άραγε σε κάποιους αν δεν ερχόμουνα σε αυτή τη συνάντηση;» Από την απάντησή σου εξαρτάται το ύφος και το είδος των συμβάντων που ζεις και καθορίζουν το ψυχολογικό σου βαρόμετρο τους τελευταίους μήνες. Εσύ και ο Κόσμος. Εσύ και ο Άλλος.

Οι Κριοί ζουν στο πετσί τους τρία πράγματα: 1) Την πίεση όχι μόνο να παραμείνουν στην επιφάνεια της θάλασσας, επαγγελματικά. 2) Την πίστη που συνοδεύεται από τη βεβαιότητα ότι μπορούν να καταφέρουν

οτιδήποτε βάλουν στο μυαλό τους. 3) Την εκνευριστική σκέψη ότι για κάθε ατυχία, αποτυχία, εμπόδιο, κακή επαγγελματική επιλογή ή κακή αισθηματική κατάληξη ευθύνονται αποκλειστικά οι ίδιοι. Με τους κομβικούς τομείς της ζωής σου να βράζουν μέχρι εκρήξεως, οι άλλοι επιμένουν και απαιτούν από σένα θαύματα. Και εσύ αναλαμβάνεις να κάνεις ένα.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΑΥΡΟΣ

Και μετά την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σου (29/4) back to business. Συνεχίζεις να δουλεύεις σιωπηλά και αποδοτικά χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Η εξαντλητική εργασία θα σε βοηθήσει να βγάλεις από το μυαλό σου καμπύλες, μυς ή οτιδήποτε σε προκαλεί από την αντρική ή τη γυναικεία ανατομία. Είναι γνωστό ότι οι συναισθηματικές εμπλοκές επηρεάζουν σημαντικά την εργασιακή σου καθημερινότητα κι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να πηγαίνεις στη δουλειά μεταφέροντας έναν ελέφαντα στην πλάτη σου. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να προσέξεις όσο μπορείς περισσότερο το σώμα και την υγεία σου και να δημιουργήσεις μια επαναλαμβανόμενη ρουτίνα που θα λειτουργήσει σαν ανάχωμα στην τρέλα που υπάρχει γύρω σου. Η επανάληψη δημιουργεί καθησυχασμό, κι αυτό είναι που χρειάζεσαι τώρα ακόμα κι αν ονειρεύεσαι μια περιπέτεια με τον Ταρζάν ή την Τζέιν στη μέση της ζούγκλας.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιος θα σκεφτόταν ότι ένας τύπος σαν κι εσένα που θέλει να αλλάζει συνεχώς παραστάσεις, που είναι εμμονικός σε κάθε τι ενδιαφέρον και καινούργιο και που δεν ανέχεται τη δέσμευση επειδή τον περιορίζει, θα του είναι εύκολο να πει ένα γεια στην οικογένεια, στους φίλους, στους αγαπημένους και στους συναδέλφους και να την κάνει για τη χώρα των ονείρων του χωρίς να δακρύσει, χωρίς τύψεις, χωρίς να υπολογίσει αυτούς που αφήνει πίσω του μόνο και μόνο για τη χαρά της εξερεύνησης και των πιθανοτήτων.

Κι όμως μπορεί να εκπλαγείς αν συνειδητοποιήσεις ότι είσαι περισσότερο συναισθηματικά δεμένος/η με τους ανθρώπους γύρω σου από ό,τι η «έξω καρδιά» συμπεριφορά σου δείχνει. Να τολμήσω τη λέξη «κολλημένος/η;».
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ουρανό στον Κριό, αν θέλεις να γίνεις διάσημος/η, ή επιτυχημένος/η, πρέπει να αποδείξεις ότι έχεις Ταλέντο και ότι επιπλέον μπορείς και να το αξιοποιήσεις. Κάνε τα «προϊόντα» σου χρήσιμα, οικονομικά συμφέροντα και προσιτά στον πολύ κόσμο. Ή με τον Δία στο ζώδιό σου επέκτεινε τα επαγγελματικά σου εδάφη ή δρομολόγησε καινούργια. Άρχισε λίγο λίγο, με σύνεση, να πατάς γκάζι παντού. Ανοίξου. Η Αφροδίτη στον Κριό από 3/5 σου δείχνει εξωστρέφεια, βγες στον κόσμο. Φυσικά και δεν τελείωσαν τα προβλήματα, τελειώνουν ποτέ; Όμως με γκρίνια και παράπονα δεν κατορθώνει κανείς τίποτα. Οι πιέσεις μειώνονται, η γοητεία σου αυξάνεται, το κύμα χαμηλώνει, οπότε πράξε τα δέοντα και εργασιακά και προσωπικά.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΛΕΩΝ

Ακόμα κι αν το σώμα σου ακολουθεί το καθημερινό τελετουργικό, το μυαλό σου φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να μπορείς να το περιορίσεις. Διακοπές τώρα; Θα ήταν απάντηση στις προσευχές σου. Εντός; Όχι. Μακριά, πολύ μακριά. Κάπου που δεν πιάνουν κινητά. Κάπου που θα μπορούσες να ξεχάσεις θλίψη, απορρίψεις, επαγγελματικές στεναχώριες, προσωπικές ήττες. Δεν γίνεται. Ακόμα όμως και μια μακρινή βόλτα θα ήταν αναζωογονητική. Με το αυτοκίνητο και μουσική να σκεφτείς από απόσταση τι συνέβη από τον Οκτώβριο του 2012, που μπήκε ο Κρόνος στον Σκορπιό, μέχρι σήμερα. Πού ήσουν, πού είσαι, πού θέλεις να πας. Με ποιους, με ποιον, πώς. Η Αφροδίτη στον Κριό φαίνεται ότι βάζει μια κομπρέσα στο καυτό μέτωπό σου και σου ψιθυρίζει, «Τίποτα δεν έγινε επί ματαίω». Για την ακρίβεια η ζωή σου θα πάρει σε λίγο ξανά μπρος.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή στον φιλικό σου Ταύρο είτε κάποιος/α μπορεί να σου ανεβάσει το ηθικό είτε μπορεί να εξιδανικεύσεις έναν έρωτα είτε να φύγεις για ένα ταξίδι για δουλειές (μακάρι και για αναψυχή), ή να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει σχέση με εξωτερικό, ή να σκεφτείς σπουδές και μόρφωση, ή να χρησιμοποιήσεις αυτή τη διέλευση για να διεκπεραιωθείς επαγγελματικά. Πάντως ξεκολλάει για λίγο το μυαλό σου από μπάτζετ, λογαριασμούς, κόστη, πληρωμές και δημιουργεί κινητικότητα και ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Όσο για την Αφροδίτη από 3/5 στον Κριό αφαιρεί από τις σχέσεις το βάρος που τους προσθέτεις κάνοντάς τες πολλές φορές τόσο ασήκωτες όσο και μια εβδομάδα σοβιετικού κινηματογράφου. Μπορείς να είσαι σοβαρός/ή και ανάλαφρος/η.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι αναζωογονητικό να απλώνεις την μπουγάδα σου στο μπαλκόνι ή την ταράτσα χωρίς να δίνεις πεντάρα για το τι θα πουν οι γείτονες για το χρώμα των εσωρούχων σου. Η απελευθέρωση δεν είναι μακριά όταν μπορείς να πεις την αλήθεια για τον εαυτό σου και να ξορκίσεις τους δαίμονες της ενοχής, της ντροπής και των φόβων που σε έχουν κατακλύσει εδώ και μήνες. Προσοχή: Υπάρχουν μέρες που δεν μπορείς να εκφράζεσαι όπως θέλεις και οι άλλοι μπαίνουν στο δρόμο σου για να σε εμποδίσουν, πιθανόν να αντιμετωπίζεις άρνηση σε όλα τα επίπεδα και αυτό σε θυμώνει. Εκρήξεις δεν ενδείκνυνται. Η πίεση είναι παροδική. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο Δίας στον Καρκίνο σε προστατεύει, το όλα θα πάνε καλά δεν είναι σχήμα λόγου.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αστρολογικές συγκυρίες που αντιμετωπίζεις εδώ και μήνες (και η έκλειψη στον Ταύρο, 29/4 τελευταία) δεν ανήκουν στα νέα που πετάς τη σκούφια σου. Όσο κι αν οι αστρολόγοι αναγνωρίζουν στις διελεύσεις του 12ου οίκου (όπως συμβαίνει δηλαδή με σένα και τον Άρη στον Ζυγό) μια ευκαιρία για πνευματική αφύπνιση και εσωτερική εξέλιξη, η ουσία είναι ότι πρόκειται για διελεύσεις που αποθαρρύνουν, ξύνουν πληγές, ενεργοποιούν αντιξοότητες κάθε είδους που φέρνουν αγωνία και ηττοπάθεια. Ναι, χρειάζεται να ιδρώσει η ψυχή για να αποβάλει τις τοξίνες, όμως πάντα παρακαλείς και εύχεσαι να μην πονέσεις πολύ. Ευτυχώς που ο Δίας στον Καρκίνο κάνει το πρόσωπό σου βίζα που σου επιτρέπει να κυκλοφορείς με τους καλύτερους και παντού. Και ποιοι είναι οι καλύτεροι; Αυτοί που πιστεύουν σε σένα, αυτοί που σε αγαπάνε. Κανένας άλλος. ΚΑΝΕΝΑΣ.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχε υπόψη σου ότι η κουρασμένη, πιθανόν πληγωμένη καρδιά σου ακόμα κυβερνάει το σώμα και το κεφάλι σου, κυρίως τώρα με την Αφροδίτη στον Κριό (από 3/5) αναμοχλεύει τον τομέα του έρωτα, της χαράς της ζωής, της δημιουργικότητας. Μπορεί ο έρωτας της ζωής σου να είναι ή να μην είναι κάτω από τη μύτη σου, όμως το ερώτημα είναι «πόσο μπορείς να αντέξεις μια ερωτική ιστορία που δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε ανώδυνη, ούτε επιφανειακή;». Ξέρεις ακόμα ότι τα βάσανα κάνουν καλό στα αισθήματα αρκεί ο βασανιστής να ξέρει τις δόσεις – σπανίως τις ξέρει. Όμως το παράξενο είναι ότι όποιος/α κι αν προσπαθήσει να σε φιλήσει εσύ δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να ανταποδώσεις, ή να χορέψεις, ή ακόμα και να συζητήσεις. Μέχρι τώρα.|Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ναι, επί μήνες η ενέργεια είναι επικεντρωμένη στην επαγγελματική σου ζωή: για την ακρίβεια από τον περασμένο Δεκέμβριο, και θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Το μισό παιχνίδι παίζεται λοιπόν στον τομέα που αφορά την επαγγελματική σου επιβίωση, που γίνεται είτε αναγνώριση και καταξίωση είτε μπάζει από παντού νερά με το συναγερμό να σε ξεκουφαίνει να κάνεις κάτι. Το μενού έχει ένταση, ανταγωνισμό, άγχος, φόβο. To άλλο μισό παιχνίδι ωστόσο παίζεται με τον Δία στον Καρκίνο και στον τομέα που αφορά τη συντροφικότητα, στις σχέσεις και τις συνεργασίες – σε αυτό το τερέν έχει φως, ελπίδα και ανθρώπους που έρχονται να σου ανεβάσουν το ηθικό ή να μπουν θριαμβευτικά στη ζωή σου.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πραγματικότητά σου από τον Οκτώβριο του ’12 άλλαξε, αλλάζει, θα αλλάξει τόσο που κάποιος που έχει να σε δει χρόνια πιθανόν να μην αναγνωρίσει σε σένα σχεδόν τίποτα από τον παλιό σου εαυτό. Ακόμα και αν δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις το μέγεθος των αλλαγών που συντελούνται, εντούτοις το σίγουρο είναι ότι δεν είσαι αυτός/ή που ήσουν. Φυσικά και είναι ευλογία όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο – δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή από το να σου λέει κάποιος «μα δεν άλλαξες καθόλου εσύ…» χωρίς να αναφέρεται στην εξωτερική σου εμφάνιση. Οι αλλαγές φυσικά μπορούν να σε φρικάρουν, αν σκεφτείς ότι δεν έχεις τον έλεγχό τους. Με πλανήτες σε κομβικά σημεία του ωροσκοπίου σου ίσως αισθάνεσαι μουδιασμένος/η στην ψυχή σου – το μούδιασμα της ένεσης που σου κάνει ο οδοντίατρος.
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

ΙΧΘΥΕΣ

Εάν ήδη έχεις πάθει υστερία με την παράνοια που επικρατεί στην οικονομία, οι παλάμες σου ιδρώνουν επειδή μια οικονομική συμφωνία σου κατάληξε σε φιάσκο, δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι ή απλώς τα οικονομικά σου τρεμοσβήνουν ενώ οι λογαριασμοί τρέχουν, τότε η είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό μπορεί να είναι ένα ενθαρρυντικό νέο από την άποψή ότι κάτι θετικό συμβαίνει τις επόμενες εβδομάδες στα οικονομικά σου. Αυτό το θετικό μπορεί να είναι χρήματα που περιμένεις, ή σου χρωστάνε, ή πολύ πιο έξυπνα μαθαίνεις κάτι που θα προσθέσει στο βιογραφικό σου, ή συμπληρώνεις με έξτρα/ή δεύτερη δουλειά το εισόδημά σου. Κατά τα λοιπά μια ερώτηση για τσεκάρισμα της συναισθηματικής σου πραγματικότητας: Αυτός/ή που θέλεις, σε θέλει;
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

< >

Keywords
athens voice, athens, voice, athens voice, athens, voice, εκλειψη ηλιου, business, μυς, σημαίνει, διδυμοι, γεια, αποδειξεις, βγες, λεων, θλίψη, νέα, ηττοπάθεια, φως, εμφάνιση, βιογραφικο, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, έκλειψη σελήνης, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη, ξανα, πλανητες, θλίψη, αυτοκινητο, αφροδιτη, γκαζι, δουλεια, εργασια, ηττοπάθεια, θαυματα, κινητα, λεων, μουσικη, οικονομια, πιεση, υγεια, υστερια, φως, αγχος, αγωνια, ατυχια, εβδομαδες, βιζα, γεια, γινεται, γοητεια, δαιμονες, δεοντα, διδυμοι, δειχνει, ευλογια, εγινε, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εκλειψη, ελπιδα, εβδομαδα, ενεργεια, εμφάνιση, εξελιξη, εξωστρεφεια, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ειδος, υφος, θετικο, θυμασαι, ηθικο, κυμα, κρονος, μακρια, μηνες, μπορεις, μυαλο, μυς, μυτη, παντα, οικογενεια, οσο μπορεις, ουσια, πιστη, προβληματα, ψυχη, βαρομετρο, σιγουρο, συνεχεια, σωμα, τυπος, τυψεις, τρια, τρελα, φυσικα, φιασκο, χρωμα, χαρα, αφυπνιση, business, δουλειες, εξυπνα, χωρα, καρδια, οδοντιατρος, παιχνιδι, πληγες, σημαίνει, ταξιδι, τοξινες, βγες
Τυχαία Θέματα