Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο από 09/05 – 15/05

10:53 9/5/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις της Athens Voice από τον Γιώργο Πανόπουλο από 09/05/2016 – 15/05/2016.

1 ΑΠΟ 12 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > ΚΡΙΟΣ

Πώς αισθάνεσαι; Πώς πάει η ζωή σου; Τι γίνεται με τη δουλειά, τη σχέση σου, τις επιθυμίες, τη χαρά και τα όνειρά σου; Όταν είσαι σχεδόν βέβαιος/α ότι η υπομονή σου τελειώνει, ότι τα πράγματα έχουν βαλτώσει, ότι τίποτα δεν αλλάζει, ότι οι αναποδιές και οι δυσάρεστες ανατροπές που βυθίζεσαι φτάνουν στο ύψος της μύτης σου, τότε το σύμπαν,

η τύχη, η μοίρα, οι συμπτώσεις έρχονται να σου πουν ότι τίποτα δεν τέλειωσε, ότι όλα βρίσκονται στο τραπέζι και ότι υπάρχει λιακάδα μετά από μια βροχή.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη εδώ. Ο Ερμής εδώ, ανάδρομος όμως. Ο Δίας στη φιλική σου Παρθένο σε ορθή πορεία μετά από 4 περίπου μήνες. Ο Άρης και ο Κρόνος ανάδρομοι στον Τοξότη. Ουφ… Πάνω σε τραμπάλα – μια ψηλά, μια χαμηλά, μια κάποιος σηκώνεται εκεί που είσαι ψηλά και πέφτεις με πάταγο κάτω. Είσαι όμορφος/η, κοινωνικός/ή, αξιαγάπητος/η, σου λένε ναι, δεν σου χαλάνε χατίρια, ακούγεσαι στις συζητήσεις, διαπραγματεύεσαι επιτυχώς, βγαίνεις επιτυχημένα ραντεβού.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία μετά από τέσσερις μήνες στην Παρθένο αποτελεί μια ενθαρρυντική αλλαγή, αφού λειαίνει ή γειώνει τις αντιξοότητες, δυσκολίες, κρίσεις που δημιουργεί ο Κρόνος και ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη, που σε επηρεάζουν άμεσα. Άρα ο Δίας φαίνεται ότι από εδώ και πέρα σε προτρέπει να χαλαρώσεις, να σκεφτείς με ψυχραιμία επαγγελματικά, προσωπικά και συναισθηματικά θέματα (έχοντας κατά νου ωστόσο ότι οι σοβαρές αποφάσεις χρειάζεται να αναβληθούν μέχρι τον Ιούλιο) και να δεις ρεαλιστικά τις επιλογές που έχεις ή που σου παρουσιάζονται στο δρόμο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο διευκολύνει φιλίες, ερωτικές σχέσεις ή γνωριμίες, συνεργασίες, τη διασκέδαση, τα μελλοντικά σχέδια, το μαζί. Αυτά είναι που πιθανόν εμποδίζει, καθυστερεί, βάζει τρικλοποδιές, δημιουργεί αλαλούμ ο ανάδρομος Ερμής επίσης στον Ταύρο.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΛΕΩΝ

Οι αστρολόγοι μιλάνε για τη βασιλικότητά σου, τη δημιουργικότητά σου, το χαριτωμένο παιδί μέσα σου, το υπεραναπτυγμένο εγώ σου, το ρομαντισμό και την επιθυμία να ζεις υπέροχους έρωτες. Με τον Κρόνο στον Τοξότη όλα αυτά γειώνονται, σοβαρεύουν, θέλουν δέσμευση, χαλιναγώγηση, όρια. Και με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη υπάρχουν ανατροπές, δυσκολίες, δημιουργούνται ναρκισσιστικά τραύματα, υπάρχουν πλήγματα και δυσκολίες.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Παρόλο που ο Δίας στην Παρθένο δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός, εντούτοις η επιστροφή του σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου είναι ένα καλό νέο, που μαζί με την Αφροδίτη στο φιλικό σου Ταύρο δημιουργούν ένα περιβάλλον προστασίας σε μια περίοδο δύσκολη για σένα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΖΥΓΟΣ

Σκέψεις, πολλές σκέψεις, που τελευταία τείνουν μάλλον προς τις απαισιόδοξες, σε αφήνουν πολλές νύχτες ξάγρυπνο/η. Αν χρειάζεται να ρίξεις το φταίξιμο κάπου στο σύμπαν για αυτές ευθύνονται ο Κρόνος και ο Άρης στον Τοξότη, αλλά και ο ανάδρομος Ερμή στον Ταύρο που μπερδεύει παρελθόν, αγάπη (που υπάρχει ή δεν υπάρχει), άθλια οικονομικά και καταπιεστικά θέλω. Είναι μια περίοδος που θέλεις αλλά δεν γίνεται.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο, στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, είναι καλός οιωνός. Αν δεν ήταν εκεί και ο Ερμής ανάδρομος θα μπορούσαμε να πούμε ότι οι σχέσεις ανθίζουν, ότι η κοινωνικότητα σε βγάζει έξω από το σπίτι με καλό σκοπό, ότι οι γνωριμίες και οι συνεννοήσεις είναι εύκολες. Όμως… Παρόλο που όλα τα προηγούμενα μπορούν να ισχύουν, μπορούν να ισχύουν και τα εντελώς αντίθετα: μια λάθος λέξη, μια λάθος συζήτηση, μια παρορμητική αντίδρασή σου να δημιουργεί παρεξήγηση, να στραβώνεις από μια συμπεριφορά που περιμένεις ή που παρανοείς.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο συνδυασμός ανάδρομου Άρη και ανάδρομου Κρόνου στο ζώδιό σου μπορεί να είναι πιεστικός γιατί πιθανόν σε ρίχνει σε μια ατμόσφαιρα εσωστρέφειας και αργόσυρτης ζωής που δεν είναι καθόλου μα καθόλου του γούστου σου. Είναι δύσκολο εκεί που έχεις συνηθίσει να καλπάζει ξαφνικά όλα να γίνονται σε slow motion. Η διάθεσή σου έχει μειωθεί, η δουλειά κάπως, οι σχέσεις πιο κάπως, αυτά που περιμένεις αργούν ή αναβάλλονται ή δεν προχωράνε και υπάρχουν στιγμές που η περίφημη αισιοδοξία σου σε εγκαταλείπει. Και ο τυχερός κυβερνήτης σου Δίας;

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άνοιξη και μελαγχολία. Τι να επαναλαμβάνουμε για τις αντιξοότητες, τα προβλήματα, τις κρίσεις, τις ξαφνικές αλλαγές, τις δραματικές καμπές – όλα αυτά αποτελούν κεφάλαια της ζωής σου. Να μιλήσουμε για κάτι φωτεινό, ευχάριστο, ενδιαφέρον. Για την Αφροδίτη στον Ταύρο π.χ. (προσπερνώντας τον Ερμή που βρίσκεται ανάδρομος στον Ταύρος δημιουργώντας λακκούβες κάθε τόσο σε σχέσεις και όνειρα), ή για τον Δία που γύρισε σε ορθή πορεία στην Παρθένο. Να μιλήσουμε δηλαδή για έρωτα, δημιουργία και μέλλον. Σου δίνεται μια καθαρότερη προοπτική και η δυνατότητα να συνδιαλλαγείς περισσότερο άνετα.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Αφροδίτη και τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο υπάρχουν διάφορα ενδεχόμενα: 1. Να χαλαρώσεις ιδιωτικά στο σπίτι σου μακριά από τα επαγγελματικά άγχη μόνος/η ή προσκαλώντας τους ανθρώπους που αγαπάς. 2. Στο σπίτι εσύ και ο Άλλος – χαίρεσαι που είσαι με κάποιον/α, δεν υπάρχουν αντιθέσεις, η ζωή κυλάει πιο ήσυχα, αισθάνεσαι ασφάλεια μέσα στο ζευγάρι. 3. Η επαγγελματική ζωή δεν έχει απρόοπτα και βρίσκεται σε κατάσταση νηνεμίας. 4. Δέχεσαι προσκλήσεις και περνάς ευχάριστα κοινωνικά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries ΙΧΘΥΕΣ

Κάτι ευχάριστο; Κάτι ευοίωνο; Κάτι ενθαρρυντικό; Κάτι αισιόδοξο; Ναι. Η επιστροφή μετά από μήνες του Δία σε ορθή πορεία στην Παρθένο. Στη μέση μιας συμπαντικής θύελλας που απαρτίζεται από τον Κρόνο και τον ανάδρομο Άρη στον Τοξότη, ο Δίας αποτελεί ένα εξισορροπητικό παράγοντα που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επαγγελματικές ευκαιρίες, όπως και για εύνοια στην οικογένεια – η οποία αυξάνεται; Πηγαίνεις σε καλύτερο σπίτι; Αγοράζεις σπίτι; Ή μήπως φεύγεις μακριά αναζητώντας καλύτερη τύχη;

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

Keywords
Τυχαία Θέματα