Οι «απαιτήσεις» του Kanye West από τα μοντέλα του Yeezy Season 4 show

13:45 8/9/2016 - Πηγή: Jenny.gr

Ο διάσημος rapper Kanye West, που συμμετέχει ενεργά στην βιομηχανία της μόδας, παρουσίασε την συλλογή Yeezy Season 4 στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης που ξεκίνησε στις 07/09. Στο fashion show του παρευρέθηκε η σύζυγος του, Kim Kardashian, η Kendall και η Kylie Jenner, ο Tyga και ο Pharrell Williams και έγινε εντυπωσιακά στο Roosevelt Island Four Freedoms Park. Όπως διαδόθηκε, το show άργησε να ξεκινήσει και τα μοντέλα που επιλέχθηκαν είχαν κουραστεί λόγω των άβολων παπουτσιών που φορούσαν.

Ο σχεδιαστής μόδας-rapper πριν την επίδειξη, ζήτησε να συμμετέχουν στο casting μοντέλα με συγκεκριμένα κριτήρια δηλαδή απλές γυναίκες της καθημερινότητας και διαφορετικών εθνικοτήτων (τύπου κινεζοαφρικάνα), ανακοινώνοντας τις λεπτομέρειες στο Twitter όπως θα δείτε το παρακάτω.

pic.twitter.com/o8sB124An3

KANYE WEST (@kanyewest) September 3, 2016

Οι followers του Kanye West μετά την ανακοίνωση του casting «Season 4 Casting Multiracial Women Only No Makeup Please Come As You Are», άρχιζαν να ξεσπούν με θυμό γράφοντας σχόλια για το multiracial και λέγοντας για ποιο λόγο να γίνεται αυτός ο διαχωρισμός. Δείτε παρακάτω μερικά σχόλια…

Παρ” όλα αυτά το casting ολοκληρώθηκε επιτυχώς και το fashion show ήταν ξεχωριστό!

Keywords
Τυχαία Θέματα