Οι αναλυτικές υποψηφιότητες των Oscars

10:09 2/3/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Με αγωνία περιμένει όλη η υφήλιος την σημερινή τελετή απονομής των βραβείων Oscar και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Los Angeles.

Και μπορεί η βροχή να απειλεί την σημερινή απονομή αλλά οι stars της έβδομης τέχνης αναμένεται να δώσουν το παρόν, με τις κυρίες να συγκεντρώνουν τα βλέμματα πάνω τους. Η μονομαχία αναμένεται

να είναι σκληρή, με τα «μεγάλα χαρτιά» των φετινών βραβείων, «Gravity» και «Οδηγός Διαπλοκής» να συγκεντρώνουν τις περισσότερες υποψηφιότητες, με δέκα η καθεμία. Επίσης διεκδικούν και το πολυπόθητο και ίσως σημαντικότερο αγαλματίδιο της βραδιάς, αυτό της Καλύτερης Ταινίας ενώ στην ίδια κατηγορία είναι υποψήφια και η ταινία «12 Χρόνια Σκλάβος» που έχει συνολικά εννέα υποψηφιότητες.
Έξι υποψηφιότητες συγκεντρώνουν οι ταινίες «Captain Phillips», «Dallas Buyers Club» και «Nebraska», του Αλεξάντερ Πέιν, ενώ πέντε το «Her» και «Ο Λύκος της Wall Street».
Οι προβλέψεις για τους νικητές φυσικά έχουν ήδη «φουντώσει», καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την μεγαλύτερη κινηματογραφική βραδιά της χρονιάς έχει πλέον ξεκινήσει.
Αναλυτικά η λίστα των υποψηφίων:

Καλύτερη Ταινία

American Hustle (Οδηγός Διαπλοκής)Captain PhillipsDallas Buyers ClubGravity (Βαρύτητα)HerNebraskaPhilomena12 Years a Slave (12 χρόνια σκλάβος)The Wolf of Wall Street

Δείτε τις υπόλοιπες υποψηφιότητες στο koolnews.

Keywords
Τυχαία Θέματα