Οδηγίες για μελλοντικούς μπαμπάδες

Η εγκυμοσύνη είναι μία μοναδική αλλά και δύσκολη περίοδος που δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους ανθρώπους γύρω της να έχουν λάθος συμπεριφορές! Πόσο μάλλον όταν αυτός που νιώθουμε ότι δε μας συμπεριφέρεται καλά είναι ο άντρας μας!

Όταν οι ορμόνες μας στην εγκυμοσύνη κάνουν πάρτυ, είναι λογικό να ζητάμε την κατανόηση αλλά και πολύ τρυφερότητα από τον άντρα μας, όταν ιδίως βλέπουμε πως το σώμα μας αλλάζει, δεν μπορούμε να κάνουμε το πρόγραμμα που κάνουμε πριν και γενικότερα η καθημερινότητα μας δυσκολεύει κατά πολύ!

Σκέφτηκα λοιπόν πως θα ήταν σημαντικό να δώσουμε μερικές οδηγίες

προς «ναυτιλομένους»:

Αγαπητέ μέλλοντα μπαμπά και σύζυγε, συμπεριφέρσου στη γυναίκα σου σα να κάνει μια εκπληκτική δουλειά, ο οργανισμός της αλλάζει και η αυτοπεποίθηση της είναι στο πάτωμα!Πες της κομπλιμέντα ότι είναι υπέροχη κι ας είναι τεράστια! Πίστεψε με το έχει πολύ ανάγκη να αισθανθεί ότι στα μάτια του άντρα της παραμένει όμορφη και θελκτική.Να της υπενθυμίζεις να παίρνει τις βιταμίνες της, θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα καθώς θα νοιώσει πως συμμετέχεις κι εσύ.Να είσαι υπομονετικός! Οι ορμόνες έχουν τρελαθεί, κλαίει, γελάει, νευριάζει και την ενοχλούν τα πάντα.Άγγιζε την συχνά, θέλει φροντίδα, στοργή και αγκαλιές.Μίλα μαζί της, μοιράσου τις σκέψεις της και τις ευθύνες της, είπαμε συμμετοχή.Εμπόδισε τους φόβους της, οικονομική κρίση, πόλεμος, πρόσφυγες, είναι η αγωνία της μέλλουσας μαμάς σε τι κόσμο θα φέρει το παιδί της.

Αγάπησε την σαν ένας αληθινός έμπιστος σύζυγος που είναι ικανός να φροντίσει αυτή και το παιδί της!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο 4moms.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα