Νέες συλλογές για Dyrberg/Kern,Becksondergaard,Tokyo Jane για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013

Πάρτε μία ιδέα από τα στυλάτα αξεσουάρ της Άνοιξης.

H νέα συλλογή της DYRBERG/KERN για Άνοιξη/Καλοκαίρι αποτελείται από κομμάτια που εμπνέονται από την Vintage µόδα, τα λευκά κρύσταλλα Swarovski, τις νέες όψεις του retro chic, το θηλυκό look της δαντέλας, το πάντρεµα ανάµεσα στο παρελθόν και το παρόν, τις κρυσταλλικές πέτρες

και από χαρούµενα κοµµάτια σε απαλούς παστέλ τόνους. Έτσι, μια σειρά από µοδάτα δαχτυλίδια, κολιέ, σκουλαρίκια, µοντέρνα τσόκερ, µεταλλικά βραχιόλια και αλυσίδες απευθύνονται σε κάθε μοντέρνα γυναίκα που είναι συντονισµένη µε τις τάσεις της µόδας.

Η νέα κολεξιόν του brand Becksondergaard έχει όμορφα vintage σχέδια και απεικονίσεις με σύγχρονα γραφικά και νέους μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων στη συλλογή των φουλαριών του. Έτσι έχουμε φουλάρια με ρίγες όλων των ειδών, με σχέδια επηρεασμένα από όμορφα παραδοσιακά κιμονό στη μοντέρνα εκδοχή τους και με παραδοσιακά μοτίβα όπως ρίγες και πουά, τα οποία είναι ιδανικά για ένα ελαφρύ θηλυκό look.

Για αυτή τη σεζόν το brand Tokyo Jane, που ως κύριο χαρακτηριστικό του είναι η αίσθηση πολυτελείας και το προσωπικό ύφος, προτείνει κοσμήματα με ακραίες και μεταλλικές λεπτομέρειες για ένα μεταλλικό look, κρυστάλλους και πλούσιες λεπτομέρειες για αληθινά glamourous look και τη μόδα των απαλών χρωμάτων που κυριαρχούν αυτή τη σεζόν.

Πάρτε μία ιδέα από τις νέες συλλογές:
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 9

Glamorous δαχτυλίδι Dyrberg/Kern.

< >

The post Νέες συλλογές για Dyrberg/Kern,Becksondergaard,Tokyo Jane για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2013 appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα