Νέες συλλογές Le Pandorine, Alviero Martini 1A Classe, Cromia για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013

Ένα ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της μόδας.

Είδαμε την παρουσίαση των καινούργιων συλλογών των Ιταλικών εταιρειών Alviero Martini 1A Classe, Cromia και Le Pandorine και σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά που πρέπει να ξέρετε για την τσάντα και τα αξεσουάρ του φετινού καλοκαιριού. Βλέποντας την καινούρια συλλογή της Le Pandorine είναι σαν να ξεφυλλίζεις ένα ημερολόγιο, όπου κάθε γυναίκα μπορεί να ανακαλύψει ένα μέρος του εαυτού της σε κάθε σελίδα. Αποφθέγματα γυναικείας ευφυίας, παραμύθια, κόμιξ, κινηματογραφικές

αναφορές αναβιώνουν μέσα από τη Le Pandorine.

Η Alviero Martini 1A Classe μας παρουσιάζει επίσης τη νέα της πρόταση για την καλοκαιρινή περίοδο. Η συλλογή περιλαμβάνει πρωτότυπα σχέδια που χαρίζουν κομψότητα στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Οι Bon ton γραμμές σε συνδυασμό με πιο casual sport στυλ ξεχωρίζουν χάρη στον εμπνευσμένο συνδυασμό υλικών & δέρματος και στις υπέροχες αποχρώσεις της Μεσογείου που έχουν δανειστεί.

Η νέα συλλογή του ιταλικού οίκου Cromia είναι αναμφίβολα το σημάδι της άνοιξης. Αποτελείται από κλασσικά και θηλυκά σχέδια σε πολλές ανοιξιάτικες παστέλ αποχρώσεις, που αποπνέουν διαχρονική κομψότητα και σύγχρονη αισθητική. Μία μεγάλη συλλογή από δερμάτινες τσάντες διάφορων μεγεθών σε εντυπωσιακά σχέδια που προσφέρει σε κάθε γυναίκα τη θηλυκότητα αλλά και την πρακτικότητα που χρειάζεται καθημερινά.

Δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τις καινούριες συλλογές:
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 10

Αποφθέγματα γυναικείας ευφυίας, παραμύθια, κόμιξ, κινηματογραφικές αναφορές αναβιώνουν μέσα από τη Le Pandorine.

< >

The post Νέες συλλογές Le Pandorine, Alviero Martini 1A Classe, Cromia για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013 appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα