Μodern Muse Le Rouge Party ‘’ #LEROUGEEFFECT’’

Με θέμα ‘’Dare to Wear Red’’ η Estee Lauder μας σύστησε το νέο της άρωμα Modern Muse Le Rouge σε ένα cocktail party την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στον fashion workshop της

Βίκυ Καγιά.

Προσκεκλημένοι από τον χώρο της μόδας, της ομορφιάς, του blogging, αλλά και γνωστοί ηθοποιοί έκαναν την δική τους LeRouge εμφάνιση, φορώντας ή κρατώντας κάτι κόκκινο!

Η ιδιαίτερη διακόσμηση του χώρου εντυπωσίασε, καθώς εκατοντάδες κόκκινα τριαντάφυλλα κρέμονταν από την οροφή, ενώ το κόκκινο χρώμα επικρατούσε με ιδιαίτερη αισθητική σε κάθε γωνία του χώρου.

Με το #LeRougeEffect οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τις δικές τους φωτογραφίες στο Instagram, με live προβολή στον χώρο.

Το κόκκινο είναι η έμπνευση του νέου αρώματος, καθώς η Estee Lauder αποκαλύπτει μια νέα τολμηρή πλευρά της μοντέρνας θηλυκότητας με την νέα αυτή σύνθεση.

Η γυναίκα Le Rouge είναι μια προκλητική έμπνευση για τους άλλους:

‘’Δεν ήταν απλά η πρόκληση να αιχμαλωτίσουμε την μυρωδιά που έχει το κόκκινο, ήταν να αιχμαλωτίσουμε μια κατάσταση, έναν ζωηρό, τολμηρό χαρακτήρα’’, επισημαίνει η δημιουργός του αρώματος Karyn Khoury, Senior Vice President, Corporate Fragrance Development Worldwide, The Estée Lauder Companies. ‘’Η γυναίκα αυτή εμπνέει τους άλλους μέσα από την ακλόνητη αυτοπεποίθηση, το glamour και την κομψότητα της. Ζει τη ζωή της για να κάνει την παρουσία της αισθητή – και κάθε συστατικό του αρώματος αυτού έχει επιλεγεί προσεκτικά για να αντικατοπτρίζει ακριβώς αυτό.’’

1 ΑΠΟ 8 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΚΑΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗ

Δείτε περισσότερα Galleries

ΜΑΡΣΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΟΛΑ ΝΤΑΪΦΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΜΗΛΙΑΡΗ

Δείτε περισσότερα Galleries

ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

ΠΑΤΡΙΣΙΑ ΜΙΛΙΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Εσείς ψεκαστήκατε με το Modern Muse Le Rouge; Φορέστε το αγαπημένο σας κόκκινο item και μερικές «red» σταγόνες από το Modern Muse Le Rouge θα σας μεταμορφώσουν σε μία μοναδική Μούσα!

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: #LeRougeEffect, Estee Laider, Modern Muse, Modern Muse Le Rouge, άρωμα, κόκκινο

Keywords
Τυχαία Θέματα