Μικρά μυστικά ομορφιάς των stars

Έξι αγαπημένες celebrities μοιράζονται μικρά μυστικά ομορφιάς για καθημερινές εμφανίσεις. Διατηρούνται πάντα όμορφες, λαμπερές και πάντα τραβούν όλα τα βλέμματα. Ποιο είναι αυτό το μικρό μυστικό που κάνει την καθεμία τόσο ξεχωριστή. Διότι η διαφορά πάντα βρίσκεται στη λεπτομέρεια.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Kate Middleton

Η λαμπερή δούκισσα θεωρεί σημαντικότερο από όλα τον σωστό καθαρισμό και την βαθιά ενυδάτωση της

επιδερμίδας. Χρησιμοποιεί προϊόντα που έχουν ως βάση το δηλητήριο της μέλισσας που σβήνει τις ρυτίδες και ενεργοποιεί το κολλαγόνο.

Δείτε περισσότερα Galleries Heidi Klum

Το εντυπωσιακό μοντέλο δίνει μεγάλη προσοχή στην περιοχή των ματιών. Έχει αδυναμία στις μεταλιζέ σκιές, τις οποίες εφαρμόζει στο εσωτερικό του ματιού για να χαρίσει λάμψη στο βλέμμα. Η ίδια έχει πει πως αυτό το tip την έχει βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμα και όταν είναι άυπνη.

Δείτε περισσότερα Galleries Liv Tyler

Η όμορφη ηθοποιός και sex symbol έχει εμμονή με το άρωμα της. Ψεκάζεται σε αναπάντεχα σημεία όπως στα δάχτυλα των χεριών, στην κοιλιά και πίσω από τα γόνατα.

Δείτε περισσότερα Galleries Scarlett Johansson

Η sexy ηθοποιός πριν από κάθε της εμφάνιση απλώνει στο πρόσωπό της χυμό λεμονιού. Δίνει λάμψη στο δέρμα. Επίσης, πάντα χρησιμοποιεί έντονο χρώμα lipstick.

Δείτε περισσότερα Galleries Rihanna

Τα χείλη της εντυπωσιακής popstar είναι από τα πιο δυνατά της χαρακτηριστικά. Η Rihanna κάνει περίγραμμα με ένα nude μολύβι λίγο πιο έξω από το φυσικό τους σχήμα. Στη συνέχεια χρησιμοποιεί lipstick σε έντονο χρώμα.

Δείτε περισσότερα Galleries Rosie Huntington

Το δυνατό σημείο του μοντέλο είναι τα φρύδια του. Χρησιμοποιεί πάντα μολύβι φρυδιών και ολοκληρώνει το μακιγιάζ με μία ειδική μάσκαρα. Όπως έχει πει και η ίδια: » Ο βασικός κανόνας για εμένα είναι τα φρύδια. Μπορούν να αναδείξουν το βλέμμα, ώστε να φαίνεται έντονο και sexy».

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: beauty tips, Kate Middleton, makeup, Rihanna, Rosie Huntington, Scarlett Johansson, λαμπερό δέρμα, περιποίηση προσώπου, σαρκώδη χείλη

Keywords
Τυχαία Θέματα