Μία σχέση που βασίζεται στο σεξ

15:03 2/5/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Πόσο εύκολο είναι για μία γυναικά να διατηρήσει μία σχέση που βασίζεται στο σεξ και μόνο; Αν και σε ένα μεγάλο βαθμό έχουν ξεπεραστεί τα ταμπού πολλοί άντρες σοκάρονται με την παραδοχή ότι μία γυναίκα μπορεί να τους θέλει μόνο για σεξ.

Δεν είναι εύκολο από την μια μέρα στην άλλη να αλλάξουν το ένστικτο του κυνηγού στο DNA τους. Όμως, η κοινωνία μοιάζει να αλλάζει. Οι γυναίκες είναι πιο δυναμικές και ανεξάρτητες από ποτέ. Οι ώρες που δουλεύουν είναι πάρα πολλές, γεγονός που δεν τους αφήνει περιθώριο για μία σχέση στην οποία μπορούν να επενδύσουν. Με άλλα λόγια δεν έχουν χρόνο να φλερτάρουν, να ερωτευτούν, να αφεθούν.

Ωστόσο, το σεξ δεν γίνεται να μην υπάρχει στη ζωή τους. Το θέμα τώρα είναι πως μια γυναίκα μπορεί να πει ή να δείξει ότι δεν είναι διαθέσιμη για σχέση και δεσμεύσεις;

Σας έχουμε μερικές γενικές συμβουλές που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Αποφύγετε τις τρυφερότητες και τις αγκαλιές. Η επαφή δημιουργεί συναίσθημα. Όποτε μην κάθεστε μετά στο κρεβάτι κοιτώντας ο ένας τον άλλο σαν ερωτευμένοι.Μην κοιμηθείτε στο σπίτι του. Δεν μένεις εκεί αν δεν θες κάτι παραπάνω. Η αγκαλιά, το πρωινό ξύπνημα όλα αυτά στέλνουν άλλα μηνύματα.Δεν κάνετε κοινές εμφανίσεις. Δεν υπάρχει λόγος να μπει στη ζωή σας. Μην ξεχνάτε το είδος της σχέσης που έχετε.Η επικοινωνία θα πρέπει να είναι φειδωλή. Αν μιλάτε κάθε λίγο και λιγάκι στο τηλέφωνο ανταλλάσσοντας πληροφορίες για τη μέρα σας τότε δεν μιλάμε για σεξ αλλά για σχέση.Δεν βγαίνετε για ποτό, δεν πάτε cinema, για φαγητό κτλ. Δεν είναι η παρέα σας, δεν είναι το φλερτ σας, είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θέλετε να κάνετε σεξ και μόνο.

Αυτές είναι οι συμβουλές προκειμένου να θέσετε ξεκάθαρα όρια. Ωστόσο, αν αυτό σας ικανοποιεί ή όχι είναι άλλο θέμα, στο οποίο απάντηση μπορείτε να δώσετε μόνες σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα