Μία διαφορετική οπτική του Γ.Πανόπουλου για τα γεγονότα στην Τουρκία

19:48 4/6/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Η προσωπική άποψη του όπως την εξέφρασε στα social media.

Μιλάω με ένα φίλο που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη και μου λέει ότι ο Ερντογάν τον τελευταίο χρόνο- και μέχρι χθες- αισθάνεται πανίσχυρος, άτρωτος, δημοφιλής, αυτός που μπορεί να επιβάλλει ό,τι θέλει χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανένα, αυτός που μπορεί να υπαγορεύσει με αυταρχικότητα και φανατισμό απόψεις, ιδέες και πορεία στη χώρα. Ουσιαστικά ζει/ ζούσε το απόγειο της δύναμής του. Χμμ….

Από περιέργεια κοίταξα τον αστρολογικό του χάρτη του… et voila!…

Έξι στους

δέκα πλανήτες του (δηλαδή Ήλιος/Ερμής/Αφροδίτη στους Ιχθύς-Σελήνη/Άρης στον Τοξότη και Δίας στους Διδύμους δηλαδή έχει και επιστροφή Δία) δέχονται επιρροές από τον Δία, το θεό της τύχης, της αφθονίας και της επέκτασης αλλά και της αλαζονείας, της απληστίας και της υπερβολής. Ουσιαστικά ο Ερντογάν δέχτηκε ένα Νιαγάρα καλής τύχης αλλά στο τέλος έπεσε στην παγίδα του Δία: ένιωσε δηλαδή bigger than life, πίστεψε ότι έπεσε στην κολυμπήθρα με τους αθάνατους, ότι έγινε Θεός. Είναι τότε που η βίαια, αυθάδης και αλαζονική αυτή στάση/συμπεριφορά, που αποτελούσε για τον αρχαίο ελληνικό κόσμο παραβίαση της ηθικής τάξης γίνεται ύβρις που επικαλείται τη νέμεση. Η νέμεσις του βρίσκεται στις πλατείες όλης της χώρας.

*Αν δίπλα στο προσωπικό ωροσκόπιο του Ερντογάν δούμε και το χάρτη της Τουρκίας- {Σκορπιός με ωροσκόπο Καρκίνο}- παρατηρούμε ότι ο γενέθλιος Πλούτωνας της χώρας βρίσκεται στις 12ο 20′ του Καρκίνου σε σύνοδο σχεδόν με τον ωροσκόπο της που επηρεάζεται άμεσα από το εκρηκτικό τετράγωνο Πλούτωνα/Ουρανού (στις 11ο) ενώ μέσα στον Ιούνιο/Ιούλιο ο Ουρανός από τον Κριό θα κάνει ακριβές τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα της Τουρκίας- αυτό που ξεκίνησε χθες θα συνεχιστεί με ένταση το επόμενο διάστημα και θα επεκταθεί και στο 2014- Μην ξεχνάμε επίσης ότι όπου υπάρχει Ουρανός υπάρχει σοκ, σπάσιμο του status quo, απρόβλεπτες αντιδράσεις, ξαφνικές εκρήξεις, άδηλο αποτέλεσμα.

The post Μία διαφορετική οπτική του Γ.Πανόπουλου για τα γεγονότα στην Τουρκία appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα