Κορίτσια με φακούς επαφής

Τι πρέπει να προσέχετε.

Οι φακοί επαφής είναι βολικοί όταν θέλετε να κάνετε το μακιγιάζ σας σε σχέση με τα γυαλιά οράσεως. Όμως, όταν φοράτε φακούς επαφής πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικές με τα προϊόντα που επιλέγετε καθώς και τις τεχνικές που εφαρμόζετε.

Δείτε παρακάτω τι πρέπει να προσέχετε:

Καθαριότητα: το γνωρίζετε ήδη, όμως πρέπει να το επισημάνουμε. Η καθαριότητα δεν αφορά μόνο τα χέρια σας αλλά και τα εργαλεία και τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε.

Πρόληψη: επιλέξτε μόνο ασφαλή προϊόντα μακιγιάζ που είναι κατάλληλα για φακούς επαφής καθώς και είναι υποαλλεργικά

και οφθαλμολογικά ελεγμένα. Έτσι, θα αποφύγετε τις μολύνσεις και τους ερεθισμούς. Επιλέξτε oil-free προϊόντα για το μακιγιάζ των ματιών.

Φορέστε τους φακούς σας: πριν αρχίσετε το μακιγιάζ και όσο είναι καθαρά τα μάτια και τα χέρια σας φορέστε τους φακούς. Περίγραμμα: αποφύγετε το περίγραμμα στην εσωτερική γραμμή των βλεφάρων. Όσο και να μην σας αρέσει είναι απαραίτητο για να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Προϊόντα σε σκόνη: οι πούδρες προσώπου σε σκόνη και οι σκιές ματιών θέλουν προσοχή κατά την εφαρμογή τους. Ένας κόκκος να μπει στο μάτι είναι αρκετός για να σας προκαλέσει δυσφορία. Απλώστε την πούδρα προσώπου με ένα pon-pon και πολύ προσεκτικά, ταμποναριστά, χωρίς να κάνετε βιαστικές κινήσεις και την σκιά ματιών με ελαφρώς νωπό πινέλο.

Μάσκαρα: επιλέξτε μια μάσκαρα κατάλληλη για φακούς επαφής και μην την απλώσετε πολύ κοντά στη βάση των βλεφαρίδων.

Ντεμακιγιάζ: όταν θέλετε να κάνετε ντεμακιγιάζ το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να βγάλετε τους φακούς. Επιλέξτε ένα μη λιπαρό και χωρίς άρωμα προϊόν ντεμακιγιάζ για μάτια, που να είναι υποαλλεργικό και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Αποφύγετε την εφαρμογή του προϊόντος με υλικά που αφήνουν ίνες όπως το βαμβάκι, αντίθετα επιλέξτε καλής ποιότητας pad.

The post Κορίτσια με φακούς επαφής appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα