Κερδίστε τις αγαπημένες τσάντες Le Pandorine ή ένα ζευγάρι μπότες

Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε μία από τις 2 τσάντες Le Pandorine που είναι σε μοναδικά σχέδια ή ένα ζευγάρι υπέροχες μπότες Le Pandorine.

Το κεντρικό θέμα της συλλογής Le Pandorine Φθινόπωρο – Χειμώνας 12/13 είναι για ­μια ακόμα φορά «η Γυναίκα» και πηγή έμπνευσης αποτελούν μοναδικές Γυναίκες – Θρύλοι όλων των εποχών και οι διάσημες πλέον φράσεις τους που περιγράφουν με καυστικά λόγια μία ισχυρή γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Δοκιμάστε την τύχη σας και κερδίστε μία από τις τσάντες Le Pandorine

από την κλασική σειρά με συναρπαστικά σχέδια που γεμίζουν με χρώμα και στυλ την καθημερινότητα και τις βόλτες σας. Σε κάθε σχέδιο κυριαρχεί μία αληθινή έκρηξη χρωμάτων, έξυπνα slogan και άφθονο χιούμορ. Ακόμη, για εσάς που θέλετε άνετες και stylish street style εμφανίσεις μπορείτε να αποκτήσετε ένα ζευγάρι υπέροχες μπότες Le Pandorine.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 2 τσάντες Le Pandorine ή ένα ζευγάρι υπέροχες μπότες Le Pandorine (Νο 38).

Κεντρική διάθεση: Motiva 210 7239974

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 24/02/2013 στις 23:59

The post Κερδίστε τις αγαπημένες τσάντες Le Pandorine ή ένα ζευγάρι μπότες appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα