Κερδίστε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Pantene Pro-V Δύναμη & Λάμψη

Μπείτε στην κλήρωση και 5 τυχερές θα απολαύσουν τη νέα σειρά Pantene pro-V Δύναμη και Λάμψη!

Δοκιμάστε την τύχη σας και 5 νικήτριες θα αποκτήσουν Σαμπουάν, Conditioner, Αμπούλες Επανόρθωσης και ορό Λάμψης για Βαμμένα Μαλλιά από τη σειρά Pantene Pro-V Δύναμη & Λάμψη.

Τα βαμμένα μαλλιά είναι πιο πορώδη και επιρρεπή στη φθορά γι αυτό το νέο σαμπουάν Pantene Pro-V χρησιμοποιεί την προηγμένη Τεχνολογία Υγρών Κρυστάλλων και κάνει τα μαγικά

του για να τα φέρει πιο κοντά στις ιδιότητες των μη-βαμμένων μαλλιών. Χάρη στην Τεχνολογία Υγρών Κρυστάλλων του σαμπουάν, τα μαλλιά είναι πιο “δεκτικά” ως προς τα μαλακτικά συστατικά κι έτσι το conditioner μπορεί πλέον να δράσει πιο αποτελεσματικά βοηθώντας την ευθυγράμμιση τους. Οι Αμπούλες Επανόρθωσης για Βαμμένα Μαλλιά είναι ένα μοναδικό προϊόν που μέσα σε 1 λεπτό κάνει πραγματικά θαύματα για την επαναφορά της φυσικής κατάστασης και δύναμης των μαλλιών. Ο εξαιρετικά συμπυκνωμένος Ορός Λάμψης ολοκληρώνει την περιποίηση των 4 βημάτων. Σχεδιασμένος για να απλώνεται εύκολα, διαφυλάσσει την ισορροπία της φυσικής υγρασίας στα μαλλιά σας.

Το Pantene Pro-V μας προσκαλεί και φέτος σε μία Πρόκληση Λάμψης, στο διαγωνισμό «Pantene Pro-V Hair of the Year 2013» που θα αναδείξει τα πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά!

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στη κλήρωση για να κερδίσετε από μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Pantene Pro-V Δύναμη & Λάμψη!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 18/07/2013 στις 23:59

The post Κερδίστε την ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Pantene Pro-V Δύναμη & Λάμψη appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα