Κερδίστε ένα in-fashion σεμινάριο της σχολής Fashion Workshop by Vicky Kaya

12:57 4/2/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Μπείτε στην κλήρωση για να παρακολουθήσετε ένα δίμηνο σεμινάριο μόδας στη σχολή της Βίκυς Καγιά.

Το σεμινάριο με την ονομασία “Master Class Research to Realize a Concept» έχει ως θέμα του την διαδικασία και την εξέλιξη μιας ιδέας έως την πραγματοποίησή της. Τι έρευνα απαιτείτε για ένα concept; Πώς η φαντασία γίνεται πράξη και πραγματοποιείται το τελικό project;
Ο ταλαντούχος εισηγητής του σεμιναρίου Nicholas Georgiou, θα σας δείξει το αποτέλεσμα της συνάντησης της εικόνας με την ουσία.
Ο Nicholas Georgiou έχει

αποφοιτήσει από το Central Saint Martins το 1992. Στη συνέχεια μετακόμισε στο Παρίσι όπου δούλεψε με σπουδαίους οίκους μόδας όπως Christian Lacroix, Balenciaga, Ravage και Trend’s Union. Ως fashion director και stylist έχει εργαστεί και με πολλούς ελληνικούς και διεθνείς τίτλους όπως Vogue, L’Officiel και Vima Donna. Πλέον, διατελεί Fashion Director του Votre Beauté, και είναι συνιδρυτής του Dapper Dan Magazine, ενός διεθνούς τίτλου με έμφαση στην ανδρική μόδα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και κερδίστε 1 View Master Seminar με τίτλο Master Class Research to Realize a Concept & Photography Session.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει από τις 22 Φεβρουαρίου έως τις 19 Απριλίου και θα γίνεται κάθε Σάββατο από τις 11:00 έως τις 16:00.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 13/02/2013 ώρα 23:59

Keywords
Τυχαία Θέματα