Κερδίστε 3 συλλεκτικά κουτιά περιποίησης προσώπου από τη Vichy!

19:08 5/3/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 3 τυχερές από μία συλλεκτική συσκευασία Idealia που βρίσκεται μέσα στο ροζ μεταλλικό κουτί της Vichy.

Από το 1931, η Vichy γράφει την ιστορία της ομορφιάς. Η βαθιά τεχνογνωσία, τα μοναδικά οφέλη του Ιαματικού Νερού και η αναζήτηση της πραγματικής ομορφιάς μέσα από την υγεία της επιδερμίδας είναι οι αξίες που την ενέπνευσαν στην πολυετή πορεία της. Η Vichy

μεταφέρει τις αξίες του χτες στην τεχνολογία του σήμερα και δίνει την δυνατότητα σε 3 τυχερές να αποκτήσουν την αγαπημένη τους περιποίηση προσώπου μέσα σε ένα ροζ εντυπωσιακό συλλεκτικό κουτί που εμπνέεται από την ιστορία της. Δοκιμάστε την τύχη σας και κερδίστε τη νέα συλλεκτική συσκευασία Idealia, που είναι η νέα καθημερινή φροντίδα της Vichy, η οποία αντιμετωπίζει τις πρώτες ρυτίδες, συσφίγγει τους πόρους και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, δημιουργώντας έτσι την ιδανική επιδερμίδα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε ένα από τα 3 συλλεκτικά ροζ μεταλλικά κουτιά περιποίησης προσώπου από τη Vichy.

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 11/03/2013 στις 23:59

The post Κερδίστε 3 συλλεκτικά κουτιά περιποίησης προσώπου από τη Vichy! appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
κουτια vichy
Τυχαία Θέματα