Κερδίστε 100 κουτιά δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty

12:09 2/9/2013 - Πηγή: Jenny.gr

Μπείτε στην κλήρωση για να αποκτήσετε ένα από τα 100 κουτιά Kiten Beauty για τον πιο σύγχρονο και ασφαλή τρόπο καθημερινής περιποίησης που χρειάζονται τα μάτια.

Τα μάτια είναι το πιο ευαίσθητο κομμάτι του οργανισμού μας. Καθημερινά καταπονούνται από τον τρόπο ζωής, τη χρήση φακών επαφής, τη χρήση υπολογιστών, το μακιγιάζ κτλ. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, η κούραση και η καταπόνηση που δέχονται από τις υψηλές θερμοκρασίες, τον ήλιο, τη θάλασσα και την άμμο τα κάνουν να δείχνουν άτονα και κουρασμένα. Έτσι, σύντομα μπορεί να εμφανισθεί το φαινόμενο

της πρώιμης Οφθαλμογήρανσης αν τα μάτια δεν έχουν την ανάλογη οφθαλμοκαλλυντική περιποίηση.

Τα Οφθαλμοκαλλυντικά είναι ο πιο σύγχρονος και ασφαλής τρόπος καθημερινής περιποίησης που χρειάζονται τα μάτια για να διατηρηθούν υγιή και λαμπερά με τη πάροδο του χρόνου. Αποτελούν νέα κατηγορία προϊόντων που ξεφεύγουν από τα γνωστά κολλύρια και συστήνονται για καθημερινή χρήση καθώς είναι υποαλλεργικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπείτε στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 100 κουτιά Kiten Beauty.

More info: Κάθε κουτί περιέχει 20 φιαλίδια για 20 μέρες καθημερινής ενυδάτωσης & λάμψης βάζοντας 1-2 σταγόνες στους οφθαλμούς καθημερινά πρωί/βράδυ.

Τρόπος χρήσης: Ενσταλάσουμε 1-2 σταγόνες στους οφθαλμούς καθημερινά πρωί/βράδυ.
Αποτέλεσμα: Ξεκούραστα, υγιή και λαμπερά μάτια, προστατευμένα από παράγοντες όπως τις ελεύθερες ρίζες που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρη οφθαλμογήρανση.
Για να ενημερωθείτε πώς μπορείτε να περιποιείστε τα μάτια σας με ασφάλεια, επισκεφτείτε το TheEyeBeauty.com ή την Facebook σελίδα στο παρακάτω link: Facebook.com/KitenBeauty .

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 08/09/2013 στις 23:59

The post Κερδίστε 100 κουτιά δάκρυα ομορφιάς Kiten Beauty appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα