Ιδέες για ένα διαφορετικό μπαλκόνι

10:12 7/7/2015 - Πηγή: Jenny.gr

To μπαλκόνι είναι από τα λίγα σημεία του σπιτιού σας που μπορείτε να απολαύσετε και να εκμεταλλευτείτε για το καλοκαίρι. Οι χειροποίητες κατασκευές είναι μία πρόταση που συνιστάται αρκετά φέτος για όσους θέλουν να ανανεώσουν ή να επαναπροσδιορίσουν το χώρο τους. Επικεντρωθείτε σε παλιά έπιπλα και αντικείμενα και αξιοποιήστε τα προκειμένου να αλλάξετε πλήρως το decor του μπαλκονιού ή ακόμα και του κήπου σας. Το αποτέλεσμα και ο προσωπικός κόπος σίγουρα θα σας ανταμείψουν. Δείτε μερικές ιδέες που

εύκολα μπορείτε να εφαρμόσετε σε πράξη.

1 ΑΠΟ 6 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Δημιουργείστε πάνω σε λευκές γλάστρες.

Δείτε περισσότερα Galleries

Συναρμολογείστε παλιά καφάσια ενώνοντας τα μεταξύ τους, για να αποκτήσετε ένα μοναδικό αποθηκευτικό χώρο.

Δείτε περισσότερα Galleries

Εκμεταλλευτείτε τις παλιές ξύλινες καρέκλες σας και δημιουργείστε μία ασυναγώνιστη τραπεζαρία εξωτερικού χώρου. Προμηθευτείτε με τα κατάλληλα και χαρίστε τους μία funky χρωματιστή πινελιά.

Δείτε περισσότερα Galleries

Οι κρεμαστές γλάστρες είναι πάντα μία πολύ καλή ιδέα για το μπαλκόνι σας και όχι μόνο. Μάλιστα μπορείτε να τις δημιουργήσετε και μόνοι σας όπως εδώ.

Δείτε περισσότερα Galleries

Παλιά ή άχρηστα ξύλινα κουτιά μπορούν να μετατραπούν σε vintage σκαμπό ή mini τραπεζάκια για το μπαλκόνι σας. Η μέθοδος της πατίνας είναι αυτή που δίνει την όψη του παλιού.

Δείτε περισσότερα Galleries

Ξεσκονίστε από την αποθήκη το παλιό σιδερένιο κρεβάτι σας και μετατρέψτε το σε έναν καναπέ με boho υφάσματα στα καλύμματα και τα μαξιλάρια. Επιλέξτε όσο πιο πολλά χρώματα μπορείτε.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: ανανέωση, έπιπλα, μπαλκόνι

Keywords
Τυχαία Θέματα