Η συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη

Είναι γνωστό ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του brand Axel Accessories. Γι” αυτό λοιπόν, αν και δεν το συνηθίζει, η όμορφη παρουσιάστρια φιλοξενείται στις σελίδες του περιοδικού του brand «Axelife» παραχωρώντας μία σπάνια συνέντευξη. Η Ελένη μιλάει για το πως βλέπει τον εαυτό της, την προσωπική αλλά και επαγγελματική της εικόνα καθώς και

για μελλοντικά σχέδια.

Διαβάστε αποσπάσματα από την συνέντευξη:

Με ποια ρούχα είναι -πραγματικά, στ” αλήθεια- η Ελένη;

«Με ότι φοράω είμαι ο εαυτός μου εκείνη τη στιγμή. Δεν φοράω ποτέ κάτι που δεν με εκφράζει. Συχνά βγάζω από την γκαρνταρόμπα μου παλιά κομμάτια, ρούχα που ήταν κάποτε αυτό που λέμε «της μόδας» και τώρα δεν είναι.
Τα φοράω χωρίς πρόβλημα και μάλιστα δέχομαι και πολλά «μπράβο» και μηνύματα από γυναίκες που με ρωτάνε από που είναι το ρούχο μου και από που το πήρα…. Προσωπικά θεωρώ πως η κομψότητα έχει να κάνει με την αφαίρεση, με την απλότητα. Επομένως, όταν θέλω να πάω κάπου και να είμαι πάρα πολύ κομψή, επιλέγω κάτι minimal».

Αλήθεια έχει «κακές μέρες»; Μέρες που δεν αισθάνεται καθόλου όμορφη;

«Ναι, έχω τέτοιες μέρες, κι όχι επειδή π.χ. κακοκοιμήθηκα και ξύπνησα πρησμένη. Ακόμα και ντυμένη και μακιγιαρισμένη δεν μου αρέσω, ακόμα και τότε -ή όταν δεν έχω τα κέφια μου, μπορεί να κοιταχτώ στον καθρέφτη μου και να πω «πω πω, πως είμαι έτσι, δεν μου αρέσουν τα μαλλιά μου, ούτε το μακιγιάζ! Θαμπή είμαι σήμερα». Αλλά δε θα πω ποτέ «πως είσαι έτσι βρε Ελένη, μεγάλωσες» -αυτό, δε θα το ακούσεις από μένα. Ίσα ίσα, το αντίθετο λέω: «Ελενάκι, είσαι πολύ τυχερή»!».

Όσο για την φόρμα της είπε…

«Τα αποτελέσματα όχι μόνο στο σώμα αλλά και στη διάθεσή μου τα έβλεπα όσο έκανα γυμναστική… Κάποια στιγμή ένιωσα πως χρειαζόμουν ένα διάλειμμα κι εγώ σε κάτι τέτοια δεν με καταπιέζω. Προτιμώ να ακολουθώ τους ρυθμούς μου: θα φάω όποτε πεινάω, θα κοιμηθώ όποτε νυστάζω, θα ξενυχτήσω όποτε μου αρέσει κι όχι επειδή πρέπει να ακολουθήσω την παρέα μου»

Για το επαγγελματικό της μέλλον…

«Για την ώρα δεν με απασχολεί το μετά. Είμαι υγιής, βρίσκομαι στον Alpha, κάνω μια δουλειά που αγαπώ και θα την κάνω -πρώτα ο Θεός- και για τα επόμενα δύο χρόνια. Είναι θαυμάσιο αυτό που ζω τώρα. Γιατί να ασχολούμαι με το αύριο και να χάνω το σήμερα;».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα