Η stylish εμφάνιση της Maria Menounos σε 80’s διάθεση

Η Maria Menounos έχει ελληνικές ρίζες και μεσογειακό ταμπεραμέντο, κάτι που φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση. Η ίδια ξέρει πως να χρησιμοποιεί τα δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αφού οι στιλιστικές της επιλογές αναδεικνύουν με τον πιο elegant τρόπο τις ζουμερές καμπύλες της. Πρόσφατα η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε παρέα με τον αρραβωνιαστικό της Keven Undergaro στο τηλεοπτικό show «Jimmy Kimmel Live».

Οι δυο τους έγιναν αμέσως αντιληπτοί έξω από το studio

της εκπομπής με τους φωτογράφους αλλά και αρκετό κόσμο να τους σταματούν για λίγες φωτογραφίες. Η Maria Menounos έλαμψε μέσα στο λευκό jumsuit σε 80’s γραμμή, το οποίο συνδύασε με χρυσή μεταλλική ζώνη και μαύρα πέδιλα. Το beauty look της ήταν το ίδιο εντυπωσιακό με smokey eyes σε καφέ και χρυσές αποχρώσεις και υγρά χείλη με nude lipgloss. Το hairstyle ήταν ελαφρώς στιλιζαρισμένο, ενώ το item που δεν έμεινε απαρατήρητο και ασχολίαστο ήταν φυσικά το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων με το οποίο ο σύντροφος της έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου.

1 ΑΠΟ 7 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries

TAGS: Maria Menounos, εμφάνιση, στιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα