Η «μούσα» του Woody Allen απαντά στην επιστολή της κόρης του

14:10 5/2/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Ο λόγος για την Cate Blanchett.

Στην επίμαχη επιστολή της, η υιοθετημένη κόρη του Woody Allen, αναρωτήθηκε απευθυνόμενη στη γνωστή ηθοποιό Cate Blanchett , τι θα γινόταν αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στο δικό της παιδί.
Η μούσα του Woody Allen απαντά

στην υιοθετημένη κόρη του Woody Allen, Dylan Farrow, που κατηγόρησε τον θετό πατέρα της και Αμερικανό σκηνοθέτη, ότι την κακοποίησε σεξουαλικά σε ηλικία εφτά ετών. Σε ανοικτή επιστολή της που δημοσιεύθηκε το Σάββατο στον ιστότοπο της εφημερίδας New York Times, η Dylan Farrow, έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με το συμβάν που στιγμάτισε τη ζωή της πριν κάποια χρόνια.
Η Cate Blanchett, που απέσπασε την Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της στην τελευταία ταινία του Woody Allen και έχει μπει στη μάχη για τη κατάκτηση του χρυσού αγαλματιδίου, βρέθηκε στο φεστιβάλ Σάντα Μπάρμπαρα, όπου της ζητήθηκε να σχολιάσει την επίμαχη αυτή επιστολή της Dylan Farrow που είδε το φως της δημοσιότητας.
Η ίδια ηθοποιός δήλωσε :«Είναι εμφανές ότι είναι μία μεγάλη και επίπονη ιστορία για την οικογένεια και εύχομαι να βρεθεί η λύση και η γαλήνη».
Στην επιστολή της δεν αναφέρθηκε μόνο στην Cate Blanchett, αλλά και σε άλλους ηθοποιούς που συνεχίζουν να συνεργάζονται με τον Αμερικανό σκηνοθέτη.«Τι θα γινόταν αν αυτό είχε συμβεί στο δικό σου παιδί Cate Blanchett , Louis CK, Alec Baldwin; Εάν είχε συμβεί σε εσένα Emma Stone; “Η σε εσένα Scarlett Johansson; Με ήξερες όταν ήμουν μικρό κορίτσι Dyan Kyton…Με ξέχασες;» έγραψε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα