Η γυναίκα που δεν χαμογέλασε ποτέ για να μην κάνει ρυτίδες

12:26 5/2/2015 - Πηγή: Jenny.gr

Η 50χρονη Tess Christian αποφάσισε στα 10 μόλις χρόνια της να μην χαμογελάσει ποτέ ξανα! Λογικό να σκεφτείτε πως οι ατυχίες και οι κακουχίες της ζωής της έκλεψαν το χαμόγελο και την καλή διάθεση. Κι όμως, όπως ισχυρίζεται η ίδια, διάγει έναν υπέροχο βίο, μα επιλέγει για λόγους ομορφιάς και αποτροπής του γήρατος να…χαμογελάει.

Δεν χαμογέλασε ποτέ τα τελευταία 40 χρόνια, ούτε καν στη γέννηση της κόρης της δεν επέτρεξε στον εαυτό της να λυγίσει και στο πρόσωπό της να συσπαστεί. Η Tess ισχυρίζεται πως δεν καταπιέζεται καθόλου και πως μόνο στην αρχή της ήταν δύσκολο να πειθαρχήσει στον

εαυτό της.

«Όλοι με ρωτάνε αν έχω κάνει botox και δεν έχω κάνει. Δεν έχω ούτε μια γραμμή στο πρόσωπό μου κι αυτή είναι η ανταμοιβή μου για το ότι δεν έχω χαμογελάσει ποτέ από την εφηβεία μου», λέει περίφανη η αγέλαστος Tess.

Παραδέχεται πως είναι ματαιόδοξη και πως θέλει να μείνει για πάντα νέα. Η μέθοδός της μέχρι στιγμής αποδίδει τα βέλτιστα και έχει αντικαταστήσει ακριβές κρέμες και θεραπείες. Την ανορθόδοξη αυτή πρακτική δεν την εφαρμόζει μόνο η Tess Christian μα και κάποιοι εκκεντρικοί celebrities, όπως η Kim Kardashian που αποφεύγει κάθε είδους γκριμάτσες ή μυϊκές συσπάσεις στο πρόσωπο με στόχο την αιώνια αλαβάστρινη επιδερμίδα.

Υποστηρίζει ότι είναι ευτυχισμένη και ισορροπημένη. «Αγαπάω τη ζωή μα δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το δείχνω στους άλλους έχοντας στο πρόσωπό μου ένα χαμόγελο», λέει και μας αφήνει έντονα προβληματισμένους σε σχέση με τα όρια της ωραιοπάθειας και του ναρκισσισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα