Η γυμναστική της Mila Kunis

Το σώμα της το χρωστάει στον personal trainer της και το πρόγραμμα Body Maxx.

Μετά τα 9 κιλά που κλήθηκε να χάσει ώστε να συμμετέχει στην ταινία «Μαύρος Κύκνος» έπρεπε να προετοιμάσει αυτή τη φορά το σώμα της για το επόμενο κινηματογραφικό βήμα της, την ταινία “Frineds with benefits” όπου ο ρόλος της απαιτούσε να ερωτοτροπεί με τον καυτό Justin Timberlake και να έχει αρκετές γυμνές εμφανίσεις. Έτσι η νεαρή ηθοποιός Mila Kunis για να ξαναβάλει πίσω τις καμπύλες της, στα σωστά σημεία, στράφηκε στον celebrity personal trainer Brian Abercrombie, ο οποίος την μύησε στο Body Maxx. Ένα σκληρό πρόγραμμα που εφάρμοσε ο Gerard Butler για τους «300» και τα αποτελέσματα είναι γνωστά.

Η κεντρική ιδέα είναι πως γυμνάζεται όλο το σώμα, εστιάζοντας σπάνια μόνο σε ένα σημείο του σώματος και το σύστημα που ακολουθεί λέγεται P.A.S.E» (power, agility, strength and endurance.) Δηλαδή προσφέρει δύναμη, ευκινησία και αντοχή.

Η προπόνηση της ηθοποιού αυξήθηκε από 3 ημέρες σε πέντε και συνδυάστηκε με ισορροπημένη διατροφή από γεύματα με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, πρωτεΐνες και καλά λιπαρά.

You can do it: Αυτά που θα χρειαστείτε για να αποκτήσετε το σώμα της πρωταγωνίστριας είναι ένα step ή κάποια άλλη ανυψωμένη επιφάνεια, ένα TRX σύστημα με λάστιχα και αντιστάσεις, ένα dumbbell, ένα olympic bar, μια μπάλα γυμναστικής.

Γυμναστείτε με όλα αυτά μέσα από μια κυκλική προπόνηση διάρκειας 40 λεπτών με 6 επαναλήψεις σε κάθε κύκλο χωρίς διάλειμμα.

The post Η γυμναστική της Mila Kunis appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα