Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχει άρωμα λουλουδιών

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μία καθαρά συμβολική γιορτή. Το ίδιο συμβολικά είναι και τα λουλούδια, που παραδοσιακά προσφέρει το αγόρι στην αγαπημένη του για να εκφράσει την αγάπη του. Όσο προβλεπόμενη και αν είναι αυτή η ευγενική χειρονομία, δεν παύει να προκαλεί γλυκά συναισθήματα. Τα λουλούδια είναι δώρα της φύσης που ανεβάζουν τη διάθεση και αναζωογονούν τις διαπροσωπικές σχέσεις.

Επομένως δε θα μπορούσαν να λείπουν από την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

που είναι αφιερωμένη στην αγάπη και τον έρωτα. Σίγουρα πολλοί λένε ότι δε χρειάζεται μία μέρα για να αποδείξουν την αγάπη τους, όμως η συγκεκριμένη μέρα ενδείκνυται για να κάνουν κάτι ξεχωριστό για το ταίρι τους, προσφέροντας έστω λίγα λουλούδια. Άλλωστε οι μικρές αυτές κινήσεις αποτελούν το αλατοπίπερο της σχέσης.

Κάντε δώρο σε όσους αγαπάτε τα αγαπημένα τους λουλούδια. Βρείτε αυτό ακριβώς που εκφράζει τα συναισθήματά σας στη μεγάλη ποικιλία που διαθέτει το flowernet.gr και στείλτε στον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας το δώρο του για τον Άγιο Βαλεντίνο. Και μην ξεχνάτε! Με την κάρτα του Secret Club στέλνετε τα λουλούδια που θέλετε σε όλη την Ελλάδα με έκπτωση 15%.

Αν δεν έχετε ακόμα την κάρτα του Secret Club, γίνεται μέλος του club αποκλειστικών προνομίων εδώ.

1 ΑΠΟ 4 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Ένα μπουκέτο κόκκινα τριαντάφυλλα είναι πάντα μία καλή ιδέα! Απλό και εντυπωσιακό ταυτόχρονα.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία σαμπάνια ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τα όμορφα λουλούδια και κάνει τη στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή.

Δείτε περισσότερα Galleries

Για τους πιο τρυφερούς: Λευκές και κόκκινες τουλίπες μαζί με ένα αρκουδάκι.

Δείτε περισσότερα Galleries

Μία όμορφη αζαλέα για να δείξετε την αγάπη σας με τον πιο γλυκό τρόπο.

Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: flowernet.gr, Jyou.gr, Secret club, Valntine's Day, αγάπη, αγαπημένη, Άγιος Βαλεντίνος, γιορτή, έρωτας, λουλούδια, συμβολική, χειρονομία

Keywords
Τυχαία Θέματα