Η γιατρός που χειρούργησε την Angelina Jolie αποκαλύπτει

«Η Angelina περίμενε την κατάλληλη στιγμή».

Η απόφαση της Angelina Jolie να προβεί σε επέμβαση διπλής μαστεκτομής, για προληπτικούς ιατρικούς λόγους, έκανε το γύρο του κόσμου, πολλά πρωτοσέλιδα και πολλούς θαυμαστές της να την αγαπήσουν ακόμα περισσότερο για το θάρρος και το κουράγιο της. Τώρα είναι η σειρά της χειρουργού της γνωστής ηθοποιού, Kristi Funk, να βγει στο φως της δημοσιότητας, προκειμένου να αποκαλύψει άγνωστες πτυχές του γεγονότος

που συγκλόνισε τον κόσμο.

Σε συνέντευξή της στο «Los Angeles Magazine» η Kristi Funk, χειρουργός στην κλινική Pink Lotus, είπε ότι «η Angelina Jolie ήθελε από καιρό να κάνει τη διπλή μαστεκτομή, απλά περίμενε έως ότου βρεθεί ο κατάλληλος χρόνος, όχι μόνο στην επαγγελματική της, αλλά και στην προσωπική της ζωή». Ύστερα πρόσθεσε: «Κυρίως, όμως, ήθελε να βρει την κατάλληλη στιγμή για την ίδια της την ψυχή», αναφερόμενη στο γεγονός ότι η Angelina Jolie είχε εξ αρχής πάρει απόφαση να δημοσιοποιήσει το γεγονός. Ακριβώς, λοιπόν, επειδή γνώριζε την έκταση που θα πάρει το συμβάν, προετοιμαζόταν για πολύ καιρό ψυχολογικά, προκειμένου να μπορέσει να βρει το θάρρος, αλλά και τη δύναμη.

«Μην ξεχνάμε πως είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα, που θεωρείται η ωραιότερη του κόσμου, να πρέπει να αποχωριστεί το σύμβολο του σεξαπίλ, της θηλυκότητας και της σεξουαλικότητάς της. Θέλει πολλή δουλειά με τον εαυτό σου όλο αυτό… Πρέπει να μπορείς να αντέξεις τον αποχωρισμό με σημεία του κορμιού σου που συμβόλιζαν κάτι τόσο σημαντικό», είπε η Kristi Funk, εκδηλώνοντας θαυμασμό για τη γενναιότητα της Angelina.

Τέλος, δεν μπόρεσε παρά να εξάρει τις ουμανιστικές προθέσεις της Jolie, που την οδήγησαν στο να γνωστοποιήσει το γεγονός και να προτρέψει κι άλλες γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της:

«(Η Jolie) Ήξερε από την αρχή που ξεκίνησε όλο αυτό ότι η ανθρωπιστική της πλευρά θα ήταν αυτή που θα την ωθούσε να βγει και να το πει δημόσια. Το ήξερε, βαθιά μέσα της. Πάντα!».

Το διαβάσαμε στο koolnews.gr.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

The post Η γιατρός που χειρούργησε την Angelina Jolie αποκαλύπτει appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα