Η ερωτική εξομολόγηση του Μπάρακ Ομπάμα στη γυναίκα του

Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν δίστασε να αναφερθεί στον έρωτα του για τη Μισέλ Ομπάμα.

Μια ξεχωριστή βραδιά ήταν η χθεσινή για τον Μπάρακ Ομπάμα. Ο 51χρονος Πρόεδρος των ΗΠΑ ορκίστηκε για δεύτερη φορά και αποθεώθηκε από τους πολίτες, σε ένα κατάμεστο από 30.000 κόσμο συνεδριακό κέντρο. Ωστόσο τη παράσταση έκλεψε η εξομολόγησή του προς τη σύζυγό του, Μισέλ Ομπάμα.

Η Πρώτη Κυρία, αφού αρχικά εντυπωσίασε τους πάντες με τη κατακόκκινη αμάνικη τουαλέτα της, δημιούργημα του στυλίστα Τζέισον Γου, στη συνέχεια είδε τον Ομπάμα να της κάνει ερωτική εξομολόγηση. «Είναι η καθημερινή μου έμπνευση. Με κάνει καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο πρόεδρο. Η αφοσίωσή της, αλλά και η συμπαράστασή προς τους στρατιώτες και τις οικογένειες τους, είναι ένα ακόμα δείγμα της δύναμης και της αγάπης της. Νιώθω τόσο τυχερός που είναι μέρος της ζωής μου» είπε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μάλιστα το προεδρικό ζευγάρι χόρεψε κάτω από τους ήχους του κομματιού «Let’s Stay Together», με τον Μπαράκ Ομπάμα να σφίγγει δυνατά τη σύζυγό του. Κάτι που σχολίασε και η Μισέλ Ομπάμα στο twitter της: «Μόλις χόρεψα το “Let’s Stay Together” με τον έρωτα της ζωής μου που είναι και ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Είμαι τόσο περήφανη για τον Μπαράκ».

Πέρα από την εξομολόγηση του Μπάρακ Ομπάμα, όλη η βραδιά ήταν εντυπωσιακή και λαμπερή. Στο συνεδριακό κέντρο δέσποζε η τεράστια εξέδρα, στολισμένη με μακριές πλισέ κουρτίνες σε αποχρώσεις του μπλε, του λευκού και του κόκκινου, που πλαισιώθηκε από δύο γιγαντοοθόνες που μετέδιδαν τις εικόνες της σκηνής.

Η τραγουδίστρια Αλίσια Κις, με ντυμένη στα κόκκινα, ήταν η πρώτη που κάθισε στο πιάνο. «Ο Ομπάμα είναι πρόεδρος και ανάβει τη φωτιά», αναφώνησε και το πλήθος που χειροκροτούσε με ενθουσιασμό. Σε έναν όροφο πιο πάνω, γινόταν ο δεύτερος χορός των στρατιωτικών, με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να περνάει και να τους χαιρετάει. Παράλληλα ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του επίσης χόρεψαν στις δύο δεξιώσεις. Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.

The post Η ερωτική εξομολόγηση του Μπάρακ Ομπάμα στη γυναίκα του appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα