Η Ειρήνη Δανελιάν στο Jenny.gr

Περνώντας τον εξαιρετικό και φιλόξενο χώρο, όπου τα κοσμήματα Δανελιάν σχεδιάζονται, φτιάχνονται και πωλούνται συνάντησα μία από τις κόρες του εμπνευστή και δημιουργού του μοναδικού και εξαιρετικού brand κοσμημάτων, Diamond Club Danelian, την Ειρήνη Δανελιάν. Μίλησε για την ιστορία του brand, την εξέλιξη και τις νέες, εξαιρετικές σειρές που η Μυρτώ Δανελιάν σχεδιάζει.

Ο πατέρας τους Χρήστος Δανελιάν ήταν αυτός που ξεκίνησε την επιχείρηση, ξεκινώντας από την χονδρική πώληση και στη συνέχεια κατάφερε να στήσει ένα εξαιρετικό

brand στο χώρο του κοσμήματος. Ήταν αυτός που μετέδωσε την αγάπη για το εκλεκτό κόσμημα στις 3 κόρες του, οι οποίες είναι αυτές που έχουν τώρα πια αναλάβει την επιχείρηση. Πρόκειται λοιπόν για ένα πολυτελές brand κοσμημάτων, που διατηρεί την κλασσική αξία ενός πολύτιμου κοσμήματος, ενώ παράλληλα δημιουργεί εμπνευσμένες σειρές, πιο προσιτές στο κοινό.

Η Ειρήνη μας μίλησε για τη αγάπη της για το κόσμημα, την ιστορία και το μέλλον του brand και μας έδειξε αγαπημένα της κομμάτια καθώς και τις νέες συλλογές που έχουν ανανεώσει τον οίκο.

Ήσασταν κατασταλαγμένη ότι θα ασχοληθείτε με το κόσμημα;

Ναι! Φυσικά δεν μου το επέβαλλε κανείς. Παρά το γεγονός ότι σπούδασα επικοινωνία, είχα πάντα στο μυαλό ου ότι θα ασχοληθώ με αυτό. Σαν να ήταν φυσική εξέλιξη. Εγώ προσωπικά δεν σχεδιάζω, η αδερφή μου η Μυρτώ ασχολείται με το δημιουργικό κομμάτι, που έχει και αντίστοιχες σπουδές. Εγώ έχω αναλάβει το κομμάτι των πωλήσεων και των δημοσίων σχέσεων.

Πως έχει επηρεάσει η κρίση το κόσμημα;

Προσωπικά πιστεύω ότι στο δικό μας τομέα τα πράγματα έχουν επιστρέψει στην παλιά τους μορφή. Το κόσμημα είναι ένα luxury προϊόν που πάντα θα αγοράσει μία γυναίκα. Απλά τώρα γίνεται με μέτρο. Ακόμα κι αν κάποιος δεν διαθέτει μεγάλη οικονομική άνεση, όταν πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή τους, θα διαθέσει τα χρήματα για ένα καλό κόσμημα.

Το δικό σας φετίχ στο κόσμημα;

Μου αρέσουν όλα, αλλά πάντα θα φορέσω σκουλαρίκια. Θεωρώ ότι είναι το πιο θηλυκό. Δεν θεωρώ κόσμημα το ρολόι, γι’ αυτό και δεν φοράω. Καταλαβαίνω μία γυναίκα να το φοράει στην καθημερινότητά της αλλά ποτέ σε μία επίσημη εμφάνισή της. Αντιθέτως θεωρώ ότι στον άντρα το ρολόι είναι το κόσμημά του.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τα κοσμήματα του οίκου Δανελιάν;

Θηλυκά, σέξι, αριστοκρατικά, δυναμικά και vintage.

Τι είναι αυτό που προσφέρει ο οίκος Δανελιάν στον πελάτη του;

Το όνομα Δανελιάν είναι συνδεδεμένο με την ποιότητα, την εντιμότητα και τη δημιουργικότητα. Τα δύο πρώτα έχουν επιτευχθεί από τον πατέρα μας και τα τελευταίο από εμένα και τις αδερφές μου. Επιπλέον, ο χώρος μας κλείνει μέσα του ολόκληρη τη δημιουργία ενός κοσμήματος: το σχεδιασμό, τη δημιουργία στο εργαστήριο, την έκθεση και την πώληση.

Τι είναι αυτό που ακολουθείτε πιστά από τον πατέρα σας;

Μας είχε πει ότι όποιος και να μπαίνει στο μαγαζί πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε σαν κάτι μοναδικό, να αισθανόμαστε ότι είναι ό, τι καλύτερο μας έχει συμβεί μέσα στη μέρα. Κι έτσι αντιμετωπίζουμε όποιον μας επισκέπτεται. Κι αυτόν που θέλει να διαθέσει πολλά χρήματα αλλά κι αυτόν που απλά ήρθε να δει. Μπαίνουμε κι εμείς στη διάθεση του πελάτη!

Ο πολυτελής οίκος Δανελιάν, που μετράει μία πολυετή και πετυχημένη παρουσία στο χώρο του κοσμήματος ανανεώνεται και φέρνει του πελάτες του ακόμα πιο κοντά. Πέραν της άψογης εξυπηρέτησης στο χώρο τους, το νέο blog –theDdairy.com- κάνει την επαφή με τον πελάτη ακόμα πιο άμεση. Τον οδηγεί και τον “καλωσορίζει” στο κατάστημα χωρίς να απαιτείτε η φυσική παρουσία του. Θα μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα του οίκου και να γνωρίζετε τις νέες σειρές από το σπίτι σας.

Απολαύστε μερικές από τις δημιουργίες του οίκου Δανελιάν:
< ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > 1 από 9

Μία καινούρια ιδέα από τον οίκο Δανελιάν: Ένα εντυπωσιακό κόσμημα για το χέρι.

< >

The post Η Ειρήνη Δανελιάν στο Jenny.gr appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα