Η “δύναμή μου” για να ξεκινήσω τη μέρα μου

Η γιαγιά μου συνήθιζε να μου λέει ότι το πρωινό είναι η δύναμή μου. Κι εγώ ως μικρό κορίτσι το πίστευα και δεν το παρέλειπα ποτέ. Φυσικά αυτό συνέβαινε με την βοήθεια της γιαγιάς ή της μαμάς μου, οι οποίες φρόντιζαν να με περιμένει έτοιμο ένα πλούσιο πρωινό στο τραπέζι. Επομένως, ξεκινούσα τη μέρα μου με όλα εκείνα τα απαραίτητα που θα μου δώσουν τη απαιτούμενη ενέργεια για μία γεμάτη μέρα.

Μεγαλώνοντας όμως αυτή η φροντίδα του πρωινού γεύματος έγινε πολυτέλεια αφού πρέπει μόνη μου πια να επιμελούμαι τη “δύναμή μου”. Και εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα: Ο περιορισμένος χρόνος και η σχέση μου

με τον ύπνο. Ανήκω σε αυτούς που δυσκολεύονται να ξυπνήσουν το πρωί και δεν θυσιάζουν 10’ επιπλέον ύπνου για να ετοιμάσουν το πρωινό τους.

Αναγκάζομαι λοιπόν να τρώω στο δρόμο ή το γραφείο πράγματα που σίγουρα δεν μπορούν να συναγωνιστούν το σπιτικό πρωινό, ούτε σε βιταμίνες ούτε σε ενέργεια και είναι γεμάτα από περιττές θερμίδες.

Αυτό το κενό μου ήρθε να το καλύψει ο νέος χυμός ψυγείου Amita Πρωινό που έχει ακριβώς όλα όσα χρειάζομαι για να ξεκινήσω τη μέρα μου γεμάτη “δύναμη”. Περιέχει φυσικό χυμό από 6 διαφορετικά φρούτα (πορτοκάλι, μήλο, αχλάδι, μπανάνα, λεμόνι, μανταρίνι), συνδυασμένα με μέλι και όσες βιταμίνες (C, D, A, E) χρειάζομαι, βρίσκεται κάθε πρωί έτοιμος στο ψυγείο μου και μεταφέρεται εύκολα παντού.

Όλα τα παραπάνω δεν θα είχαν καμία σημασία για μένα αν δεν είχε υπέροχη και γεύση, αφού η αλήθεια είναι ότι με διακρίνει μία περιέργεια σχετικά με τις διάφορες γεύσεις. Ξεκίνησα να πίνω το νέο χυμό ψυγείου Amita Πρωινό από περιέργεια και πλέον έχει γίνει η καθημερινή μου συνήθεια. Λίγο πριν φύγω από το σπίτι το παίρνω μαζί μου –αφού σίγουρα δεν έχω χρόνο να το απολαύσω με την ησυχία μου. Αυτό όμως είναι και το χαρακτηριστικό που τον κάνει μοναδικό! Μπορεί να καταναλωθεί οπουδήποτε χάρη στην ευέλικτη και εύχρηστη συσκευασία του.

My extra tip: Έχω πάντα ένα χυμό εφεδρικό στο ψυγείο του γραφείου για ώρα ανάγκης. Για παράδειγμα τις μέρες που έχω γυμναστική και πρέπει να φάω κάτι 1-2 ώρες πριν, ο νέος χυμός ψυγείου Amita Πρωινό με σώζει την τελευταία στιγμή. Εννοείται ότι σπάνια θυμάμαι να πάρω ένα snack μαζί μου…

#Amita#proino_ipies?

Keywords
Τυχαία Θέματα