Η απίστευτη ιστορία μιας μητέρας

Ντυμένη με μια ροζ φουστίτσα και με έναν ανάλογο σατέν φιόγκο στα μαλλιά, περιβαλλόμενη από ένα… βουνό από ρούχα γνωστών σχεδιαστών, η μικρή, δε θυμίζει σε τίποτα ένα κοριτσάκι που μέχρι και πριν από λίγο καιρό, έδινε μια σπουδαία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.Οι γιατροί προειδοποίησαν τη 19χρονη μητέρα, Τσάρλι Μπράντσοου, να είναι έτοιμοι ακόμα και για την πιο τραγική εξέλιξη των πραγμάτων, αφού η κόρη της γεννήθηκε με ένα μόνο πνεύμονα, ένα νεφρό και την καρδιά της σε λάθος μεριά.

Όμως, η μικρή Princess

Tiiaana, έκανε τη… μεγάλη ανατροπή! Πραγματοποίησε μια απίστευτη ανάκαμψη και η κατενθουσιασμένη μητέρα της το γιορτάζει, σπαταλώντας για το μωρό της τεράστια χρηματικά ποσά. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι το όνομα που επέλεξε να της δώσει, περιέχει τη λέξη «Πριγκίπισσα». Έτσι, η ντουλάπα της μικρής, μοιάζει πια να είναι βγαλμένη από παραμύθι, γεμάτη από γούνες, μπαρέτες μπαλέτου και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, τα οποία μάλιστα είναι σχεδιασμένα από τους Dior και την Κέιτι Πράις (η οποία και αποτελεί πρότυπο για τη 19χρονη μητέρα).

Η Princess Tiiaana, ζύγιζε μόλις 2.700 κιλά όταν γεννήθηκε στο Νοσοκομείο του Warrington και οι γιατροί αμέσως υποψιάστηκαν πως το νεογνό θα έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την καρδιά του, αλλά και για τη μεταμόσχευση πνευμόνων και νεφρών.

Όμως, η μικρή ανέτρεψε τα δεδομένα. Έπειτα από οχτώ μέρες που βρέθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας, οι γιατροί διαπίστωσαν πως μπορεί να λειτουργήσει το σώμα της κανονικά, παρά τα λειψά της όργανα. Συνεπώς, δεν υπήρχε πια λόγος για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τώρα, στην ηλικία των εννέα μηνών, από την όψη της και μόνο, φαίνεται πως όλα πηγαίνουν πια πολύ καλά. «Είμαι τόσο περήφανη για την κόρη μου και για όλα όσα έχει υπομείνει παρά τη τόσο μικρή της ηλικία. Όχι μόνο της αξίζει να έχει το όνομα “Πριγκίπισσα”, αλλά αξίζει και να τις φέρονται σαν Πριγκίπισσα» είναι τα λόγια της νεαρής μητέρας.

Η ανάρρωση της μικρής, έχει κάνει του γονείς να φέρονται με… υπερβολική φροντίδα προς τη μικρή τους. Πανάκριβα, ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια είναι στη διάθεση της, ώστε να μην της λείψει τίποτα. Διαβάστε τη συνέχεια στο koolnews.

The post Η απίστευτη ιστορία μιας μητέρας appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα