Η αντίδραση της Katy Perry για την ψήφο των γονιών της στον Trumb

Η pop τραγουδίστρια Katy Perry, που είχε κάνει και την δική της καμπάνια για την υποοστήριξη της Hillary Clinton, ήταν φανερά εκνευρισμένη κατά την ομιλία της στην Νέα Υόρκη. Αποκάλυψε με μεγάλη δυσαρέσκεια, μποστά σε όλο τον κόσμο που υποστηρίζει τους υποψηφίους των Δημοκρατικών, ότι οι γονείς της ψήφισαν τον Trumb! Είπε συγκεκριμένα «Tonight my parents voted for Trump, but you know what? We will

still all be sitting at the same table for Thanksgiving».

H 32χρονη Katy, δήλωσε την απογοήτευσή της για την απόφαση που πήραν οι γονείς, σχολιάζοντας το γεγονός ότι την ημέρα της γιορτής των Ευχαριστιών θα πρέπει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με την οικογένεια της και ότι εκείνη την στιγμή θα πρέπει να θυμηθούν όλοι, ότι αγαπούν τους γονείς και τα παιδιά τους. Δήλωσε ότι «And I can rest easy knowing that both of my young nieces at home will never see themselves less than equal, anything other than equal».

Η εκρηκτική τραγουδίστρια συνέχισε της δηλώσεις της και υποστήριξε την ιδέα της νέας αρχής και την ενότητας όλων των ανθρώπων, gay, straight, έγχρωμους, λευκούς, ανθρώπους με πίστη και με αγάπη. Δήλωσε ότι θα τραγουδήσει ένα κομμάτι για την ενότητα και χαρακτήρισε με όχι τόσο κολακευτικό τρόπο τον Donald Trump, λέγοντας «Let’s be one nation indivisible with a kick-ass president».

Keywords
Τυχαία Θέματα