«Η Ανατολή» της Victoria Hislop: Διαγωνισμός βιβλίου από το Cosmotebooks.gr

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν το νέο βιβλίο της Victoria Hislop «Η Ανατολή», με αφιέρωση της συγγραφέως, που προσφέρει το Cosmotebooks.gr και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Διόπτρα» στις 22 Οκτωβρίου.

Καλοκαίρι 1972. Η Αμμόχωστος αποτελεί το πιο ελκυστικό θέρετρο της Μεσογείου. Μια πόλη λουσμένη στη λάμψη και το φως.

Ένα φιλόδοξο ζευγάρι εγκαινιάζει το πιο εντυπωσιακό ξενοδοχείο, όπου Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι συνεργάζονται αρμονικά.
Δυο οικογένειες που ζουν στην ίδια γειτονιά, οι Γεωργίου και οι Οζκάν, συγκαταλέγονται ανάμεσα σε πολλούς άλλους που μετακόμισαν στην Αμμόχωστο για να ξεφύγουν από τον επί χρόνια αναβρασμό και τη βία που επικρατούσε σε άλλα μέρη του νησιού. Όμως, κάτω από τη μάσκα της χλιδής και του πλούτου που δείχνει η πόλη, η ένταση γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

More info: Το Cosmotebooks.gr, το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα, παρέχει μία πλούσια γκάμα έντυπων βιβλίων, Ελληνικών & ξένων eBooks, παιχνιδιών, παιδικών ταινιών και εμπλουτίζεται συνεχώς. Το ηλεκτρονικό κατάστημα εξυπηρετεί παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας, paypal, αντικαταβολής και κατάθεσης σε τράπεζα. Με δυνατότητα αποστολής στη διεύθυνση επιλογής του πελάτη ή παραλαβής από τα καταστήματα COSMOTE, OTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να αποκτήσετε το νέο μυθιστόρημα «Η Ανατολή» με αφιέρωση της Victoria Hislop!

Ημερομηνία λήξης διαγωνισμού: 21/10/2014 στις 23:59.

Keywords
Τυχαία Θέματα