Η Vanessa Paradis το νέο πρόσωπο της H&M

Για την προώθηση της νέας κολεξιόν Conscious.

Τη Vanessa Paradis επέλεξε η εταιρία H&M για την προώθηση μιας νέας ξεχωριστής κολεξιόν που έχει σαν στόχο την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών. Η νέα αυτή καμπάνια γίνεται στα πλαίσια μιας νέας πρωτοβουλίας της εταιρίας που- μέσω της προώθησης μιας νέας eco-friendly σειράς ρούχων- έχει σαν απώτερο στόχο να παρακινήσει τους καταναλωτές να ανακυκλώσουν τα παλιά τους ρούχα μέσω των υποκαταστημάτων H&M.

Τα ρούχα της νέας κολεξιόν είναι φτιαγμένα από ανθεκτικά, eco-friendly

υφάσματα όπως οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο πολυέστερ και ύφασμα Tencel και η ίδια η Vanessa Paradis δηλώνει ενθουσιασμένη με τη νέα της συνεργασία, «Μου αρέσει που παίρνω μέρος σε κάτι όπως η κολεξιόν Conscious της H&M. Προσπαθώ να ψωνίζω με συνείδηση και στην γκαρνταρόμπα μου έχω πολλά vintage κομμάτια. Μου αρέσει το στυλ και επιπλέον αυτό λειτουργεί φιλικά προς το περιβάλλον, αφού μου αρέσει να χρησιμοποιώ και να επαναχρησιμοποιώ παλιά ρούχα.»

Είναι η πρώτη φορά που μία μεγάλη εταιρία ρούχων προχωράει σε μία τέτοια κίνηση. Η νέα αυτή σειρά ρούχων θα βρίσκεται στα καταστήματα τον Μάρτιο και θα συνοδεύεται επίσης από μία παιδική και ανδρική σειρά.

H Vanessa Paradis στο γύρισμα για τη νέα κολεξιον Conscious της H&M.

Photo Credits: Vogue.co.uk

The post Η Vanessa Paradis το νέο πρόσωπο της H&M appeared first on Jenny.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα