Η Kim Kardashian γίνεται εξώφυλλο στο Forbes και «κλείνει» στόματα

Από βοηθός της Paris Hilton… μεγιστάνας του digital! Αυτός θα ήταν ένας καλός τίτλος εάν θέλαμε να δώσουμε μια σύντομη περιγραφή για την Kim Kardashian, η οποία θα λέγαμε ότι αποτελεί το πιο hot case study της εποχής μας, με τα νέα δεδομένα να επιβεβαιώνουν τη θεωρία αυτή.

Η περσόνα που δεν περνά μέρα χωρίς να απασχολήσει τα media, η «ειδικός»

του self-promoting, η κοπέλα που ξεκίνησε την καριέρα της με αφορμή μια ταινία πορνό, κατάφερε μέσα σε λίγα μόνο χρόνια να αποτελεί τον «Μίδα» της showbiz, έχοντας χτίσει μια ολόκληρη αυτοκρατορία γύρω από το όνομά της. Απόδειξη; Το εξώφυλλό της για λογαριασμό του περιοδικού Forbes!

Σωστά διαβάσατε. Η δαιμόνια celebrity ανήκει πλέον στα πιο ακριβοπληρωμένα άτομα της σφαίρας των celebrities – χωρίς μάλιστα να έχει μία συγκεκριμένη ιδιότητα, με υπερβολικά ογκώδη χρηματικά ποσά να μπαίνουν κάθε μέρα στον λογαριασμό της, γεγονός που συνέβαλε φυσικά στο προαναφερθέν εξώφυλλο, το οποίο μάλιστα δεν στηρίζεται στις οικονομικές απολαβές της από το reality show που πρωταγωνιστεί, ούτε από τη σειρά ρούχων και μακιγιάζ που έχει λανσάρει αλλά… από το mobile game που δημιούργησε το 2014, με τίτλο «Kim Kardashian: Hollywood»! Η συγκεκριμένη εφαρμογή μέχρι στιγμής μετρά 45 εκ. downloads ενώ έχει αποφέρει κέρδος 160 εκ. δολλαρίων, με την Kim να λαμβάνει 45 εκ. δολλάρια εξ αυτών!

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που το γνωστό business περιοδικό την κατατάσσει στην κατηγορία «The New Mobile Moguls«, μία κίνηση που φυσικά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από αρκετό κόσμο, με την Kim να τους αποστομώνει, σχολιάζοντας: «Όχι και άσχημα για ένα κορίτσι χωρίς ταλέντο». Απίστευτο κι όμως αληθινό.

#NotBadForAGirlWithNoTalent

Kim Kardashian West (@KimKardashian) July 11, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα