Η Kim Kardashian «δίνει στεγνά» την Taylor Swift

Αν τα χθεσινά δημοσιεύματα με τα φιλιά τους μας έκαναν να έχουμε μια μικρή αμφιβολία για το τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους, οι νέες φωτογραφίες σβήνουν κάθε ενδοιασμό. Ο αγκαλίτσας Tom Hiddleston, που όπως κοιτούσε και ακουμπούσε την Swift έδειχνε ότι το ζει έντονα, δεν θέλησε να τελειώσει το ωραίο τριήμερο που πέρασε μαζί της κι έτσι αποφάσισε να την ακολουθήσει και πέρα από το Rhode Island. Η Taylor Swift

έχει το νέο σύντροφο που θα της δώσει τραγούδια χωρισμού μετά από ένα-δυο χρόνια.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Splashnews, η Taylor και ο Tom φτάνουν στο αεροδρόμιο με τη συνοδεία της και κάτι τζιπ που τα βλέπεις και σου φεύγει η μαγκιά, με σκοπό να μπουν στο ιδιωτικό της αεροπλάνο. Αυτό που κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ώρες είναι ο ισχυρισμός του Calvin Harris ότι ο λόγος του χωρισμού δεν ήταν ότι απλώς δεν πήγαινε άλλο και ότι έγινε ήρεμα. Αντιθέτως, υπό το φως των φιλιών της Taylor με τον Tom, ο Harris υποστηρίζει ότι υπήρξε απιστία. Γι΄αυτό και έσβησε όλες τους τις φωτογραφίες από τα social media.

Μέσα σε όλα αυτά, η σκληρή Taylor έχει να διαχειριστεί και την επίθεση της Kim Kardashian σχετικά με μια διαμάχη που υπήρξε με τον Kanye West. Σε ένα τραγούδι του νέου του δίσκου, το Famous, ο Kanye έχει έναν στίχο που λέει «I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that b***h famous» και η Taylor έβαλε μπρος τους δικηγόρους. Μιλώντας στο GQ, η Kim λέει ότι η 26χρονη τραγουδίστρια ήταν ενήμερη των στίχων και δεν είχε κανένα πρόβλημα, αλλά κάνει όλο αυτό το χαμό γιατί της αρέσει να παίζει το θύμα.

Παίζει να είναι η μοναδική φορά που νιώθουμε την ανάγκη να στηρίξουμε την Kim. Είμαστε άρρωστοι, φωνάξτε το γιατρό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα