Η Eva Longoria προσέχει την διατροφή της

11:18 3/5/2014 - Πηγή: Jenny.gr

Ακόμα και στα ταξίδια της.

Είναι διάσημη ηθοποιός και φιλάνθρωπος. Ο λόγος για την εξωτική Eva Longoria, η οποία διαθέτει μία καλλίγραμμη σιλουέτα. Μας το έχει αποδείξει τόσο τις φωτογραφήσεις της, όσο και στις εμφανίσεις της σε events. Το μυστικό της είναι ότι προσέχει παντού και πάντα. Εκτός του ότι γυμνάζεται μέσα στην εβδομάδα, προσέχει και την διατροφή της.
Έχει πάντα φορτωμένο πρόγραμμα και πολλές φορές είναι αναγκασμένη να ταξιδεύει, για επαγγελματικούς λόγους. Αυτό δεν την εμποδίζει ωστόσο και δεν ξεφεύγει από την fit ρουτίνα

της.
Ακόμα και όταν είναι εκτός της πόλης της, πηγαίνει για τρέξιμο στο πιο κοντινό πάρκο, Δεν της είναι απαραίτητο το γυμναστήριο, μπορεί να το αντικαταστήσει με την συγκεκριμένη αερόβια άσκηση. Με αυτόν τον τρόπο μάλιστα μπορεί να απολαύσει και το μέρος που έχει επισκεφθεί.
Η Eva Longoria δεν μένει μόνο στο τρέξιμο. Παράλληλα προσθέτει διάφορες ασκήσεις, για τα χέρια ή τα πόδια της. Η αερόβια άσκηση πρέπει να συνδυάζεται με ασκήσεις ενδυνάμωσης μυών για το καλύτερο αποτέλεσμα.
Δε διστάζει μάλιστα να έχει μαζί της ακόμα και μερικά βαράκια. Βρίσκει λίγο χρόνο να κλέψει από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ταξιδιού της και να γυμναστεί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Επιπλέον προσέχει να μην ξεφεύγει από το διατροφικό της πλάνο. Ρωτάει πάντα ή ενημερώνεται πριν το ταξίδι της για τις θερμίδες που περιέχουν τα παραδοσιακά πιάτα, κάθε χώρας. Ακολουθεί πιστά υγιεινή διατροφή και δεν ξεχνάει να πίνει αρκετά λίτρα νερού. Έχει πάντα ένα μπουκάλι νερού μαζί της και πίνει συνεχώς. Αυτό είναι ένα μυστικό που μπορείτε να ακολουθήσετε. Όταν βλέπετε το νερό, θυμάστε ότι είναι πολύτιμο για εσάς και πίνετε ακόμα και όταν δεν διψάτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα