Η Angelina Jolie αισθάνεται ακόμη την παρουσία της μητέρας της

H μητέρα της, Marcheline Bertrand έφυγε από τη ζωή το 2007, μετά από μια μακρόχρονη μάχη με τον καρκίνο. Σε τελευταία της συνέντευξη, ωστόσο, η Angelina Jolie αποκαλύπτει πως ακόμη αισθάνεται συνδεδεμένη μαζί της. Η 39χρονη star του Hollywood, μιλώντας στο γαλλικό Marie Claire, παραδέχτηκε πως η μητέρα της την επηρεάζει

μέχρι και τώρα στη ζωή της.

«Ήταν πολύ ήρεμη, αλλά για τα παιδιά της μπορούσε να μετακινήσει βουνά. Αυτό πάντα θαύμαζα στις γυναίκες. Τον συνδυασμό δύναμης και ηρεμίας». Ακόμη, τόνισε πώς η η μητέρα της την επηρέασε από μικρή ηλικία να ασχοληθεί με τη φιλανθρωπία και την προσφορά. «Πάντα προσπαθούσε να καταλάβει την περιπλοκότητα του κόσμου. Είχε σπουδαία καρδιά, ήταν πολύ ευαίσθητη μπροστά στη βία του κόσμου». Η Angelina είναι Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ, ενώ έχει ιδρύσει μαζί με τον Brad Pitt τον φιλανθρωπικό οργανισμό Jolie-Pitt Foundation.

Όταν ρωτήθηκε συγκεκριμένα για τις σκέψεις της σχετικά με τη ζωή μετά θάνατον, η Jolie απάντησε: «Δεν είμαι σίγουρη. Νιώθω ότι είμαι σε επικοινωνία με την μητέρα μου όταν κοιτάζω τα παιδιά μου. Μπορώ να αισθανθώ την επιρροή της επάνω μου. Ο τρόπος που τα μεγαλώνω αντικατοπτρίζει αυτόν με τον οποίο μεγάλωσε εμένα και τον αδερφό μου. Με αυτό τον τρόπο, η μητέρα μου είναι διαρκώς παρούσα».

Keywords
Τυχαία Θέματα