Η 2η ημέρα στην 14η Athens Xclusive Designers Week

Οι ευχές πραγματοποιούνται στη μεγαλύτερη πασαρέλα της Αθήνας, με δημιουργίες γεμάτες έμπνευση και προσωπικότητα, για τη 2η μέρα της AXDW!

Με πλήθος καλεσμένων συνέχισαν για 2η μέρα οι επιδείξεις της Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week, στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, με τις προτάσεις 4 σημαντικών Ελλήνων

σχεδιαστών για την περίοδο Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 επι της πασαρέλας και πολλά παράλληλα δρώμενα.

Ο Laskaris επεφύλασσε για τους καλεσμένους του ένα ονειρικό show γεμάτο ρομαντισμό: αέρινες παρουσίες, γοργόνες των παραμυθιών και άκρως θηλυκές δημιουργίες με διαφάνειες σε παλ τόνους και χειροποιήτες λεπτομέρειες μετέφεραν τους καλεσμένους σε μια φαντασιακή ατμόσφαιρα που επιμελήθηκε η Μπέση Μάλφα! Η επίδειξη πλαισιώθηκε από τη soprano Βάσια Ζαχαροπούλου και τη μουσική του Τάσου Χατζή. Η πιο δυνατή στιγμή της βραδιάς ήταν η παρουσίαση της Φανής, του 13χρόνου κοριτσιού από το Κάνε-μια-Ευχή Ελλάδος που ευχήθηκε να γίνει σχεδιάστρια μόδας και το πραγματοποιήσε με τη βοήθεια του σχεδιαστή που επιμελήθηκε τη δημιουργία δύο σχεδίων της μικρής, αλλά και του δικού της φορέματος: Οι γονείς της Φανής είχαν την ευκαιρία να την καμαρώσουν με ένα πανέμορφο ροζ φόρεμα να βγαίνει στην πασαρέλα στο φινάλε της επίδειξης όπως όλοι οι σχεδιαστές μόδας, γεγονός που δημιούργησε μεγάλη συγκίνηση και στη μικρή Φανή αλλά και στο κοινό!

Η Athina Korda έκανε ένα πολύ δυναμικό ντεμπούτο στην πασαρέλα με το ιδιαίτερο στυλ και τις γεωμετρικές γραμμές της συλλογής της, που συνδύαζε διαφορετικά υλικά και σκούρα χρώματα.

Ο Valtadoros παρουσίασε τη νέα για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014 με θέμα το Galactic Butterfly των Μάγιας. Τα ζωντανά χρώματα και τα έθνικ σχέδια της συλλογής, που συνδέονται άμεσα με την ‘’πεταλούδα΄’ των Μάγιας, έδωσαν στη συλλογή ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα και εντυπωσίασαν με την ένταση τους. Η Αντωνία Καλλιμούκου πρωταγωνίστησε στην επίδειξη του σχεδιαστή, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι μαύρες περούκες που φόρεσαν όλα τα μοντέλα.

Ο Χρήστος Πετρίδης, παρουσίασε μια haute couture συλλογή 15 δημιουργιών για τον οίκο Faliakos by Petridis, σε έντονο κόκκινο χρώμα με προφανείς επιρροές από τους Τσάρους της Ρωσίας. Την επίδειξη έκλεισε μια μοναδική δημιουργία σε λευκό!

Η Athens Xclusive Designers Week, που πάντα στηρίζει ουσιαστικά την Ελληνική μόδα, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη ενός από τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές, του Μιχάλη Ασλάνη και να αποδώσει τον ελάχιστο δυνατό φόρο τιμής στη 40χρόνη πορεία του στην Ελληνική μόδα, δημιούργησε ένα ειδικό εκθεσιακό αφιέρωμα, το οποίο είναι ανοικτό στο κοινό για όλες τις ημέρες της διοργάνωσης.

1 από 14 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ > Laskaris Laskaris Athina Korda Athina Korda Athina Korda Valtadoros Valtadoros Valtadoros Faliakos by Petridis Faliakos by Petridis Faliakos by Petridis Backstage

Τα μακιγιάζ των επιδείξεων της AXDW γίνεται με προϊόντα Make Up For Ever, που διατίθεται αποκλειστικά στα Sephora και την επιμέλεια του μακιγιάζ έχει αναλάβει η σχολή FREDDY MAKE UP STAGE, με επικεφαλής τον Freddy Kalobratso.

Backstage

Το hair styling των επιδείξεων της AXDW γίνεται με τα προϊόντα του βρετανικού fashion lover brand Toni & Guy και την επιμέλεια του hair styling έχει αναλάβει όπως κάθε σεζόν η σχολή κομμωτικής Diamantopoulos, με επικεφαλής τον Βασίλη Διαμαντόπουλο.

Backstage < >

Keywords
Τυχαία Θέματα