Γι΄αυτό είσαι απίθανη Robin Wright

Εδώ και δύο χρόνια υπάρχει ένα φλέγον ζήτημα ισότητας στην αμερικανική τηλεόραση και τον κινηματογράφο, μιας και ένας άντρας ηθοποιός και μια γυναίκα ηθοποιός, με ίδια βαρύτητα ρόλου και ίδια συμμετοχή σε μια σειρά έβλεπαν διαφορετική μισθολογική αξιολόγηση από την παραγωγή. Ο άντρας έπαιρνε σαφώς περισσότερα και η γυναίκα βρισκόταν στο 82% των απολαβών του. Μπροστά σε μια τέτοια κατάσταση βρέθηκε και η Robin Wright με το House of Cards.

Εκεί,

η Robin τελεί χρέη πρωταγωνίστριας, παραγωγού, αλλά και σκηνοθεσίας σε μερικά επεισόδια κάθε σεζόν και μίλησε στην Huffington Post για το πως κατάφερε να έχει τις ίδιες απολαβές με τον Kevin Spacey.

Προφανώς στην πρώτη και τη δεύτερη σεζόν δεν θα μπορούσε να συμβεί αυτό, γιατί δεν έχουν το ίδιο παρελθόν και καλώς ή κακώς τα λεφτά έρχονται και βάση πρότερων επιτυχιών. Όταν όμως ο ρόλος της Claire Underwood παγιώθηκε ψηλά και είχε την ίδια αποδοχή με τον Frank, τότε η Robin Wright είδε την ευκαιρία να κεφαλαιοποιήσει ότι είχε κερδίσει με κόπο.

«Οι γυναίκες παίρνουν λιγότερο. Ας το δούμε κατάμουτρα. Εγώ το έκανα στο δικό μου σόου. Είπα «θέλω να παίρνω τα ίδια με τον Kevin», γιατί είναι ένα ενδεικτικό παράδειγμα τηλεοπτικού προγράμματος που το θηλυκό με το αρσενικό είναι απόλυτα ίσα. Κοιτούσα στατιστικά και η Claire ήταν πολύ πιο δημοφιλής σε ένα σημείο εκείνης της σεζόν και το κεφαλαιοποίησα. Πάω και τους λέω «είτε θα με πληρώσετε είτε θα βγω να τα πω δημόσια»».

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα